Fine Art Cotton Textured Natural A4 25 Sheets

Prefinjeni otisci sa teksturom
Uverite se u teksturu i jake boje ovog slikarskog papira. Zahvaljujući izuzetnim sirovinama od kojih je proizveden, ovaj hladno presovani arhivski papir na bazi pamuka verno reprodukuje boje, tonove i detalje – i čuva ih u godinama koje dolaze. Predviđen je za upotrebu sa različitim Epson štampačima koji koriste mastilo na bazi pigmenta.
SKU: C13S450281
Pronađite predstavnika
Fine Art Cotton Textured Natural A4 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivski kvalitet

Za proizvodnju ovog prefinjenog pamučnog slikarskog papira, čuvena fabrika hartije koristi visokokvalitetne sirovine, kojima se postižu izuzetna arhivska svojstva. Prirodna bela boja ovog papira, koja ne sadrži optičko osvetljujuće sredstva (bez OBA), je posebno pogodna za konzervaciju muzejskog materijala.

Izvanrednih boja i detalja

Kada se udruže naša napredna UltraChrome mastila sa ovim vrhunskim slikarskim papirom, lepota vašeg otiska blista živopisnim i jarkim bojama. Predviđeno je da se naš slikarski papir koristi u tandemu sa tehnologijom premazivanja papira, čime se omogućava reprodukovanje najveće moguće palete boja od naših mastila.

Kompletno rešenje

Kako da najlakše ostvarite najbolje rezultate? Odaberite proizvode koji zajedno funkcionišu na pouzdan način. Oslobodite se briga uz naše papire, mastila, štampače, glave za štampanje i softver koji su testirani tako da zajedno pružaju dobre rezultate.

Brzo i jednostavno podešavanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za Epson Surecolor SC-P štampače, tako da su sva podešavanja spremna, pa možete da štampate bez problema.

Završna obrada prema vašim potrebama

Bez obzira na projekat, naša paleta slikarskog papira ima završnu obradu koja može biti sjajno glatka, prirodno glatka, sjajna sa teksturom i prirodna sa teksturom.

Modeli serije