Zajedno menjamo svet

LPGA svake sezone organizuje zvaničnu kvalifikacionu turneju na kojoj se okupljaju i regrutuju mladi talenti iz celog sveta. Epson je postao glavni sponzor ove turneje koja ulazi u svoju 42. takmičarsku sezonu.

Turneja Epson Tour ima za cilj da talentovanim golferkama pruži priliku da ostvare svoje snove.

Joširo Nagafusa, predsednik kompanije Epson Europe B.V

Podrška koju Epson pruža organizaciji LPGA i turneji Epson Tour naglašava posvećenost kompanije osnaživanju žena i pružanju pomoći ovim izuzetnim sportistkinjama u razvoju njihovih karijera. Čast nam je što imamo priliku da podržimo ove elitne sportistkinje na njihovom putu do kvalifikovanja za LPGA turneju, kao i njihov budući razvoj.

Moli Marku Saman, poverenica komisije LPGA

Veliko nam je zadovoljstvo da poželimo dobrodošlicu kompaniji Epson u našu LPGA porodicu. Ovo revolucionarno partnerstvo otvara vrata budućim sportskim zvezdama širom sveta da pokažu svoj talenat i da se za korak približe ostvarenju svojih snova. Zaista nam je drago što kompanija Epson deli našu posvećenost pružanju podrške mladim sportistkinjama u njihovom radu i napredovanju, kao i što preuzima aktivnu ulogu u razvoju i jednakosti ženskog sporta. „Put do LPGA” nije nikada bio bolji.