Vrhunske poslovne funkcije i dizajn koji štedi prostor

Pogledajte video

Da i mala preduzeća
budu jaka

Povećajte produktivnost i smanjite troškove rada na minimum uz brzu i snažnu seriju WorkForce kompanije Epson. Napravljeni u skladu sa dokazano efikasnom tehnologijom štampanja PrecisionCore kompanije Epson, ovi robusni, „4 u 1”, kompaktni i stilizovani štampači omogućavaju izuzetno brzo dvostrano štampanje. Sa Wi-Fi vezom i kompletnim paketom opcija za mobilno štampanje, oni pružaju značajnu poslovnu vrednost malim preduzećima koja imaju veliki obim proizvodnje i ispunjavaju sva očekivanja u pogledu kvaliteta štampe.

Ključne karakteristike

Kompaktan dizajn

Elegantan, moderan i kompaktan dizajn čini asortiman štampača WorkForce idealnim za kućne kancelarije ili mala preduzeća koja zahtevaju kako uštedu prostora, tako i visokofunkcionalnu poslovnu opremu.

Kompletno povezivanje

Koristite bežičnu vezu. Ceo asortiman podržava Wi-Fi vezu, tako da se datoteke lako šalju na kancelarijski štampač direktno sa računara, pametnog telefona ili tableta.4

Niski operativni troškovi

Ostvarite do 50% niže troškove po strani u odnosu na konkurentne laserske štampače2 i štampajte do 2600 strana pomoću XL kertridža sa mastilom velikog kapaciteta kompanije Epson.3

Napredne funkcije skeniranja i slanja

Iskoristite prednosti naprednih funkcija u poslovnom okruženju, uključujući i funkciju slanja e-poštom, na klaud servere, FTP ili lokacije na mreži, kao i podršku za LDAP (samo kod modela WF-4740).

Veća produktivnost

Ovi „4 u 1” štampači nude dvostrano štampanje, jedan ili dva držača za papir velikog kapaciteta, intuitivan ekran osetljiv na dodir i zgodan automatski ubacivač dokumenata koji prihvata između 35 i 50 strana. Uz to su veoma brzi. Brzina štampanja iznosi do 24 str/min1.

Fleksibilno mobilno štampanje

Aplikacije Epson Connect vam omogućavaju da maksimalno iskoristite prednosti vašeg štampača i pametnih uređaja. Aplikacija Epson iPrint4 vam omogućava da štampate dokumente, veb strane i fotografije sa pametnog telefona ili tableta.

Upoznajte kompletnu paletu proizvoda

Everyday printing

Easily print, scan or copy with EcoTank printers for home

Uporedi proizvode

Tehnologija
All-in-one funkcije
Povezivanje
Maksimalna veličina papira
Dvostrana štampa
Automatski ubacivač dokumenata
LCD ekran
Mobilno štampanje

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 
UPOREDI
Zatvori

Uporedi proizvode

Izabran je od 3

UPOREDI IZABRANO
EcoTank

EcoTank SERIJA

Uključene zalihe mastila za do 3 godine

Promotions Promotions

Pogledajte naše najnovije promocije

Promotions Promotions

Pogledajte naše najnovije promocije

EcoTank

EcoTank SERIJA

Uključene zalihe mastila za do 3 godine