REŠENJA ZA DOM KOMPANIJE EPSON

Rešenja za dom kompanije Epson

Koncizan, jasan i koristan – takav savet vam je potreban pri kupovini štampača, skenera ili projektora. Mi smo tu da vam pomognemo – pronađite jedan od dole navedenih uređaja koji vam je potreban i saznajte kako kompanija Epson može da vam pomogne da vaše ideje pretvorite u realnost.

Štampanje kod kuće

Znatno smo olakšali izbor štampača. Naš sveobuhvatni asortiman je podeljen u segmente, tako da vrlo lako možete da pronađete štampač sa funkcijama koje su vama potrebne.

EcoTank

Da li tražite izuzetno jeftinu opciju? Naš štampač EcoTank dolazi u kompletu sa originalnim mastilom, tako da u proseku možete da uštedite 90% na ceni mastila1. Od samog početka imate dovoljno mastila da štampate hiljade stranica – to znači da štedite i vreme i novac pošto nema potrebe za čestim menjanjem kertridža.

Saznajte više

EcoTank crno-beli štampači

EcoTank ima veliki punjivi rezervoar za mastilo koji je popunjen priloženim bočicama sa mastilom. Od početka imate dovoljno mastila za štampanje hiljada stranica, čime smanjujete troškove i štedite vreme pošto ne menjate često toner.

Saznajte više

Kućna kancelarija

Bilo da radite od kuće u radnoj sobi ili u maloj kancelariji, brz, moćan i ujedno kompaktan asortiman štampača WorkForce Pro predstavlja izvanredan dodatak vašem uređenju prostora. Otkrijte na koji način ovi bežični štampači mogu da poboljšaju produktivnost uz minimalne troškove rada.

Saznajte više

Expression serije

Štampajte koristeći asortiman Expression za svakodnevna dokumenta, slike sa odmora, fotografije za izlaganje i slično. Ovi sve-u-jednom kompaktni i ekonomični proizvodi imaju opcije za bežično i A3 štampanje.

Saznajte više

Rešenja za kreativnost

Olakšajte svoj život i unesite u njega zabavu kroz naš širok asortiman besplatnih listova i aktivnosti za kuću, decu ili administraciju koje možete da štampate.

Listovi za štampanje

Dajte sebi notu profesionalnosti sa našim besplatnim šablonima za štampanje. Možete da pravite usklađena zaglavlja za pisma, koverte, brošure i sl. Takođe imate na raspolaganju šablone za kalendare i nedeljne planere za bolju organizaciju, kao i zabavne igre i rukotvorine za trenutke razonode.

Saznajte više

Rešenja za zabavu

Učinite svoj dom centrom svih dešavanja uz Epson kućne projektore. Bilo da pratite svoje omiljene sportske događaje, gledate neki filmski klasik, strimujete ili igrate najnoviju video-igru, učinite da to bude nezaboravno iskustvo sa projektovanom slikom koja je veća od one uživo. Možete da privučete svačiju pažnju i da okupite porodicu i prijatelje da budu deo ovih nezaboravnih trenutaka.

Kućni bioskop

Budući da imamo vodeću ulogu u svetu na polju slike2, znamo ponešto i o tome kako da pružimo vrhunsko iskustvo putem ekrana. Uživajte u filmovima i drugim sadržajima uz ove projektore koji se jednostavno koriste.

Saznajte više

Igre

Napravite mesto u vašem kalendaru – vaš dom će postati epicentar zbivanja za noći igranja video-igara. Bilo da ste najspretniji na terenu, naglo skrećete u krivinu ili ste heroj u novim svetovima, svako može da vam se pridruži zahvaljujući Epson projektoru.

Saznajte više

Alatka za traženje projektora za kućni bioskop

Ova jednostavna alatka za traženje projektora za kućni bioskop pomoći će vam da pronađete najbolji projektor za kućnu zabavu.

Započnite

Sport

Svi treba da se skupe na dan utakmice. Uz Epson projektor, možete da napravite nezaboravno iskustvo kom vaši prijatelji neće moći da odole. Veća, svetlija i jasnija kao nikada do sad – pokažite predivnu utakmicu u svoj njenoj veličini.

Saznajte više

Nosivi uređaji

Potpuno novi pogled na svet

Najbolji način da osetite augmentovanu stvarnost i upravljate dronom kroz najlakše providne pametne naočare sa dvogledom i OLED ekranom3

Saznajte više

Svetla budućnost za FPV

Postoji mnogo toga što može da se vidi zahvaljujući Moverio BT-300 naočarima. Ovo je poslednji napredak u tehnologiji nosivih uređaja sa perspektivom prvog lica (eng. First Person View – FPV) i najbolji način da snimite fotografije i video zapise koristeći vaš dron.

Saznajte više

Epson povezivanje

Štampajte jednostavno sa tableta, pametnih telefona i drugih uređaja uz aplikacije koje su jednostavne za korišćenje.

Saznajte više
  1. Prosečan broj kertridža koji su potrebni/ušteda koja se postiže pri štampanju istog broja strana pomoću bočica sa mastilom koji su uključeni u EcoTank seriju, ne uključujući cenu hardvera. Poređenje je napravljeno na proseku A4 EcoTank serije nasuprot proseku 10 najprodavanijih modela u Zapadnoj Evropi u periodu od januara 2017. do decembra 2017, praćeno od strane agencije GfK. Troškovi štampanja su izračunati na osnovu standardnih i XL kertridža, a cenu za isti period pratila je agencija GfK na tržištu Zapadne Evrope, koristeći prosečne maloprodajne cene. Punjenje kertridža sa mastilom onako kako je navedeno na veb lokacijama proizvođača
  2. Najveći udeo na tržištu za projektore od 500 ili više lumena. (Istraživanje je sprovela kompanija Futuresource Consulting Limited za period od 2001. do 2016. godine)
  3. Obavljeno je poređenje sa podacima dostupnim na veb lokaciji proizvođača konkurentskih uređaja sa istim svojstvima od januara 2016. godine. Ciljana težina za slušalice sa mikrofonom Moverio BT-300: 69 g.