Isporučuje se sa zalihom mastila koja može da traje i do 3 godine1

Pomoću ovog jednostavnog štampača bez kertridža možete da odštampate hiljade stranica pre nego što dopunite rezervoar.

Switch to
cartridge-free

Predstavljamo EcoTank štampače

Za svakodnevno štampanje

OD 179,99 GBPUKLJUČUJUĆI PDV

Za poslovni kvalitet štampe

OD 179,99 GBPUKLJUČUJUĆI PDV

Za štampanje fotografija

OD 179,99 GBPUKLJUČUJUĆI PDV

Šta je to EcoTank?

EcoTank štampač se znatno razlikuje od većine štampača – umesto kertridža sadrži veliki rezervoar za mastilo koji dopunjavate mastilom iz isporučenih bočica sa mastilom. Na samom početku imate dovoljno mastila da odštampate do 14.000 stranica2 – što znači da štedite vreme i novac jer ne morate često da menjate kertridž. Podešavanje je jednostavno, dopunjavanje uredno i pouzdano, a rezultat su kvalitetno odštampane stranice.

Uštedite uz EcoTank

Uštedite do 90% na troškovima mastila3

Isporučuje se sa zalihama mastila koje mogu da potraju do 3 godine1 – što odgovara broju od oko 82 kertridža3.

Odštampajte preko 450 crno-belih stranica po ceni od 100 RSD4

Odštampajte preko 230 stranica u boji po ceni od 100 RSD4

Izračunajte koliko možete da uštedite uz Epson EcoTank štampače

 1. Izaberite Epson EcoTank model i uporedite ga sa nekim od 20 najprodavanijih štampača
 2. Recite nam koliko stranica mesečno planirate da štampate i koliko godina planirate da koristite štampač.
 3. Kliknite na „IZRAČUNAJ“

Zašto treba da izaberete EcoTank

Vodeći na globalnom tržištu

Kompanija Epson je prva ponudila namenske štampače bez kertridža i trenutno je kompanija br. 1 po prodaji štampača sa rezervoarima za mastilo na svetu5. Preko 50 miliona EcoTank štampača prodato je širom sveta6.

Brži od modela konkurenata7

Koliko god mastila dokument zahteva, EcoTank štampa pojedinačne stranice brže od najboljih modela konkurenata7.

Inteligentan dizajn

Kod naše najnovije generacije namenskih EcoTank štampača rezervoar za mastilo se nalazi na prednjoj strani štampača. Ovaj novi dizajn je kompaktan i omogućava laku dopunu, a nivo mastila se jasno vidi. Unapređeni sistem za dopunu mastila svodi prosipanje i nered prilikom dopune mastila na minimum.

Pouzdan

Za razliku od štampača drugih proizvođača, glave za štampanje na Epson štampačima su trajne. Nećete morati da trošite novac na zamenu glave za štampanje niti da obavljate komplikovani proces njenog postavljanja.

Bez brige

Ne morate da brinete zahvaljujući promotivnoj produženoj garanciji od 3 godine.

Veći izbor

Epson nudi najveći izbor modela sa rezervoarom za mastilo od svih prodavaca štampača. Nabavite EcoTank koji odgovara vašim potrebama iz kolekcije za svakodnevnu ili poslovnu upotrebu, odnosno za štampanje fotografija.

Upoznajte asortiman

Svakodnevno štampanje

Lako štampajte, skenirajte ili kopirajte pomoću EcoTank štampača za kućnu upotrebu.

Kvalitet štampanja za poslovnu upotrebu

Efikasno obavljajte zadatke pomoću ovih EcoTank modela za poslovnu upotrebu.

Štampanje fotografija

Štampajte neverovatne fotografije na sjajnom papiru i uživajte u bogatim i živopisnim bojama.

Uporedi proizvode

Specifikacije
All-in-one funkcije
Povezivanje
Maksimalna veličina papira
Dvostrano štampanje
Automatsko uvlačenje dokumenata
LCD ekran
Sistem lakog dopunjavanja
Mobilno štampanje
Obim štampe sa isporučenom bočicom sa mastilom2
Obim štampe sa bočicom sa zamenskim mastilom2

Štampajte sa mobilnih uređaja i još mnogo toga

Uz Epson asortiman kompaktnih all-in-one uređaja koji podržavaju Wi-Fi, štampanje sa mobilnih uređaja je brzo i lako. Više ne morate da sedite za stolom – šaljite stavke štampaču sa tableta ili pametnog telefona pomoću Wi-Fi mreže i besplatnih aplikacija za mobilno štampanje8.

 • Aplikacija Epson iPrint
 • Aplikacija Epson Creative Print
 • Štampajte fotografije sa Facebooka
 • Štampanje e-poruka

Oblikujemo budućnost uz tehnologiju bez zagrevanja

Povećajte produktivnost i smanjite uticaj na životnu sredinu bez kompromisa.

Saznajte više
 1. Zalihe mastila za do 3 godine na osnovu prosečnog mesečnog obima štampe od 225 strana za EcoTank kućne i kancelarijske štampače, odnosno, 40 fotografija za EcoTank foto štampače. Proračun se zasniva na najnižem obimu štampe isporučene bočice sa crnim mastilom u kućnim i kancelarijskim štampačima i najnižem obimu štampe fotografija za foto štampače.
 2. Navedeni učinak se ekstrapolira na osnovu Epson originalne metodologije za simulacije štampanja test šablona priloženih u standardu ISO/IEC 24712. Navedeni učinak se NE zasniva na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni učinak može da varira u zavisnosti od slika koje štampate, vrste papira koji koristite, učestalosti štampanja i uslova u okruženju, kao što je temperatura. Tokom početnog podešavanja štampača, određena količina mastila se koristi za punjenje mlaznica glave štampača, pa ukupan obim štampe sa početnim kompletom mastila može da bude niži
 3. Za sve modele osim L805, L810, L850, L7160, L7180: Prosečan broj potrebnih kertridža/ušteda koja se ostvaruje prilikom štampe istog broja strana korišćenjem dostavljenih bočica sa mastilom u štampačima asortimana EcoTank (osim L805, L810, L850, L7160), ne računajući cenu hardvera. Poređenje je napravljeno na proseku asortimana A4 EcoTank nasuprot proseku 10 najprodavanijih modela u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom istoku i Africi, u periodu od aprila 2017. do marta 2018. Troškovi štampe su izračunati na osnovu udela standardnih i XL kertridža u istom referentnom periodu za tržišta Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Prosečna prodajna cena je izračunata deljenjem prihoda brojem jedinica. Obim štampe kertridža sa mastilom prema podacima na veb lokacijama proizvođača.
  Za modele L805, L810, L850, L7160, L7180: Prosečna ušteda koja se ostvaruje prilikom štampe istog broja strana korišćenjem dostavljenih bočica sa mastilom u štampačima asortimana EcoTank, ne računajući cenu hardvera. Poređenje je napravljeno na proseku asortimana A4 EcoTank nasuprot proseku 10 najprodavanijih modela u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom istoku i Africi, u periodu od aprila 2017. do marta 2018. Troškovi štampe su izračunati na osnovu udela standardnih i XL kertridža u istom referentnom periodu za tržišta Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Prosečna prodajna cena je izračunata deljenjem prihoda brojem jedinica. Obim štampe kertridža sa mastilom prema podacima na veb lokacijama proizvođača.
 4. Broj odštampanih stranica se zasniva na maksimalnim troškovima po stranici za Epson 101, 103 i 664 asortiman bočica sa mastilom. Troškovi po stranici se izračunavaju na osnovu ukupne kombinovane preporučene maloprodajne cene bočica sa cijan, magenta i žutim mastilom za stranice u boji, odnosno preporučene maloprodajne cene bočica sa crnim mastilom za crno-bele stranice, podeljeno objavljenim obimom štampe. Preporučene maloprodajne cene su za avgust 2018.
 5. Na osnovu podataka o obimu prodaje dobijenih sa usluge IDC WW HCP Tracker (podaci za 4. kvartal 2018).
 6. Broj globalnih proizvoda sa rezervoarom za mastilo velike zapremine prodatih od 2010. do 2018. Podaci se zasnivaju na usluzi IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, a odnose se na 1. kvartal 2019.
 7. Na osnovu uporednog testiranja performansi, testovi produktivnosti pri štampanju pojedinačnih stranica na štampaču Epson L3150/L4160 u odnosu na HP Smart Tank Wireless 515 i Canon G3411/G6040, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), veljača 2020. Najbrže štampanje pojedinačnih stranica u poređenju sa testiranim konkurentskim sistemima rezervoara za mastilo A4 Wi-Fi inkdžet 3-u-1 štampača proizvođača originalne opreme. Kompletne rezultate i detalje uslova testiranja potražite ovde u Buyer Lab izveštajima: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson je registrovana robna marka, EXCEED YOUR VISION i logotipi su registrovane robne marke ili robne marke korporacije Seiko Epson. Sve druge robne marke su vlasništvo odgovarajućih vlasnika i koriste se samo u svrhu identifikacije.
 8. Potrebna je bežična internet veza. Više informacija, podržane jezike i uređaje potražite na adresi www.epsonconnect.eu