Uključene zalihe mastila za do 3
godine

Otkrijte lakoću štampanja bez kertridža i uštedu koju tako možete da ostvarite. Naši EcoTank štampači se dostavljaju sa trogodišnjom zalihom mastila1, tako da možete da uštedite i do 90%2 na troškovima štampanja

POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK

Predstavljamo EcoTank štampače
Izuzetno niska cena, štampanja bez kertridža

Nije nimalo prijatno kada vam ponestane mastila. Čak i ako imate rezervni kertridž, njegova zamena može da potraje. Ako ste zauzeti i često koristite štampač u radu, imamo jednostavno rešenje za vas. Epson EcoTank štampač ima rezervoar za mastilo veoma velike zapremine koji potpuno otklanja potrebu za kertridžima.

VIŠE OD

30

MILIONA

JEDINICA JE PRODATO U CELOM SVETU

Prednosti EcoTank štampača

Epson EcoTank štampači sa sistemom rezervoara za mastilo nude mnoštvo prednosti, ali skrenućemo vam pažnju na nekoliko atributa koje smatramo naročito važnim. Ovi štampači predstavljaju rešenje za štampanje po izuzetno niskoj ceni, a osim toga, pouzdani su i laki za korišćenje. Nastavite da čitate da biste saznali više.

Izuzetno niska cena štampe

EcoTank štampači nude izuzetno nisku cenu štampanja po stranici i mogu da smanje troškove štampe i do 90%2. To nije iznenađujuće kada imate u vidu da se dostavljaju sa trogodišnjom zalihom mastila1. Određeni EcoTank štampači mogu da odštampaju do 14.000 crno-belih stranica i 11.200 stranica u boji4.

Kako to funkcioniše?

Zahvaljujući integrisanim rezervoarima za mastilo velike zapremine, mastilo se neprekidno doprema do štampača. Ne morate da menjate kertridže, jednostavno dopunite rezervoar koristeći Epson bočice sa mastilom i nastavite sa radom. To ne samo da je praktičnije, već je i znatno povoljnije jer dobijate veliku količinu mastila uz štampač. Zapravo, dobijate količinu mastila koja odgovara onoj u 82 kertridža2.

POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK
Pouzdanost

Možete da se oslonite na Epson Micro Piezo trajnu glavu za štampanje i Epson originalno mastilo da biste odštampali stranice visokog kvaliteta u izvanrednim bojama i izvrsne jasnoće, zahvaljujući inovativnoj, efikasnoj i preciznoj glavi za štampu.

Budite bez briga

Specijalizovani rezervoar za mastilo je potpuno integrisan u štampač, pa možete da iskusite pouzdano štampanje u boji bez nereda ili gnjavaže koja se često javlja kada koristite dopune i sisteme rezervoara za mastilo drugih proizvođača. Originalna Epson mastila se proizvode u okruženju „čiste sobe“ i optimizovana su za rad sa Epson štampačima.

Dodatni razlozi za kupovinu

EcoTank štampači nude obilje prednosti u koje ne spadaju samo rezervoari za mastilo veoma velike zapremine. Kao i naš prošireni asortiman štampača, oni nude širok spektar funkcija.

Dvostrano štampanje

Uštedite novac i papir koristeći funkciju automatskog štampanja na obe strane papira. Ovo je ujedno ekološki prihvatljivija opcija.

Mobilno štampanje

Šaljite dokumente na štampu sa pametnih telefona i tableta koristeći aplikaciju Epson iPrint5. Možete čak i da šaljete datoteke za štampu putem e-pošte sa bilo kog mesta koristeći Epson Email Print5.5.

Promotivna garancija od tri godine

Svi Epson EcoTank štampači poseduju standardnu garanciju od jedne godine ili promotivnu garanciju od tri godine6.

Sistem za punjenje mastila sa zaključavanjem

Sledeća generacija praktičnih EcoTank štampača se dostavlja sa unapređenim sistemom za punjenje mastila koji sprečava prosipanje i nered. Prosipanje je svedeno na minimum u svakoj fazi štampanja zahvaljujući bočicama koje se lakše otvaraju, iz kojih se jednostavnije sipa mastilo i sadrže mehanizam koji osigurava da se rezervoari pune isključivo odgovarajućom bojom.

Wide product range

Choose an EcoTank printer with features that suit your needs. There are over 20 models in the EcoTank collection, with models designed for home, home office or small business requirements.

Integrisana glava za štampanje

Za razliku od drugih štampača na tržištu, EcoTank štampači sadrže ugrađenu glavu za štampanje koja obezbeđuje pouzdan i jednostavan rad.

Low-cost additional bottles

You can print thousands of pages with the ink included in the box. When you eventually run out, additional ink bottles are available at an affordable cost.

Upoznajte EcoTank asortiman

KALKULATOR UŠTEDE

Uštedite novac uz Epson EcoTank štampače

Izračunajte uštedu koju možete da ostvarite pomoću EcoTank štampača koristeći naš onlajn kalkulator troškova.

Saznajte više

Panika zbog štampača

Pitali smo 8000 Evropljana oko čega se najviše brinu kada im ponestane mastila u štampaču. Rezultate ispitivanja možete da pročitate klikom na linkove u nastavku ili odite niže da biste pregledali najznačajnije činjenice i brojke

56%

Evropljana je doživelo trenutak panike zbog štampača jer im je ponestalo mastila na kućnom štampaču7

87%

ispitanika je doživelo da ne mogu da odštampaju neki dokument kod kuće im je ponestalo mastila7

1 od 5

roditelja misli da je kupovina novih kertridža sa mastilom za kućni štampač nepraktično7

Najbolji štampač koji sam ikada imao. Obožavam moj novi štampač! Toliko je praktičan, povoljniji i mnogo ekološki prihvatljiviji zahvaljujući bočicama sa mastilom za punjenje rezervoara, tako da više nema potrebe za stalnom kupovinom kertridža sa mastilom! Kvalitet štampe je fantastičan, slike se divno štampaju, a i odštampane fotografije jako dobro izgledaju! Moj omiljeni štampač!

L565 by WhimsicalMblog

Sakrij recenzije
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Ovo je prava pobeda za Epson!

Ovo je prava pobeda za Epson!

Prvi utisak o štampaču? Fantastičan je! Od svih Epson štampača koje sam imao tokom proteklih 20 godina, ovaj je onaj pravi i definitivno najbolji do sada.
Prvi put mi se desilo da završim podešavanja štampača, a da nisam prekriven mastilom od glave do pete. Ne mogu dovoljno da nahvalim ovaj štampač, jer ima sve ono što mi treba! Epson je baš briljirao ovog puta!
Nudi sjajan kvalitet štampanja, skeniranja, kopiranja i male je veličine, s obzirom na to koliko opreme sadrži.

L565 5/5

StressyMummy

Savršeni štampač za porodicu

Savršeni štampač za porodicu

Isprobao sam mnogo štampača do sada, ali sam stvarno oduševljen modelom L565. Izgleda dobro, lako se podešava i utvrdio sam da se zaista jednostavno koristi.
Svi članovi moje velike porodice dosta koriste štampač. Primetio sam da veoma brzo radi i da se jednostavno povezuje sa različitim računarima i uređajima. Kvalitet štampe je do sada bio odličan, a takođe me je oduševio kvalitet kopira.
Punjivi rezervoari su sjajna ideja. Napunili smo rezervoar kada smo podesili štampač i nakon tri nedelje svakodnevne upotrebe, jedva da smo utrošili malo mastila. Sviđa mi se ideja bočica sa mastilom, jer je punjenje rezervoara jednostavnije i ne morate da se opterećujete kupovinom skupih kertridža sa mastilom, jer su bočice sa mastilom veoma isplative. Dugotrajne su, pa nema potrebe za čestom dopunom mastila.
Trebalo mi je oko 40 minuta da podesim štampač na osnovu uputstava na štampaču i računaru, a svega nekoliko minuta sam dopunjavao rezervoare. Podešavanje je jednostavnije zahvaljujući velikom ekranu i jednostavnim kontrolama. Za razliku od štampača koje sam koristio do sada, uspeo sam da povežem sve uređaje sa ovim štampačem iz prvog pokušaja, što je stvarno praktično.
Ovaj štampač je dosta veliki, ali izgleda dobro, a punjivi rezervoari su ispod poklopca, pa su van domašaja male dece.
Model L565 nije samo štampač i kopir, već i skener i faks mašina. Nisam koristio skener još uvek i nemam telefonsku liniju za faks, pa ne mogu da komentarišem te funkcije.

L565 5/5

tanialfl

Moderan, praktičan i ekonomičan

Moderan, praktičan i ekonomičan

Naš Epson EcoTank štampač je definitivno jedan od najboljih koje sam ikada koristio. Jednostavno se podešava i povezuje sa računarima, a punjenje rezervoara za mastilo je mnogo jednostavnije od zamene kertridža. Mislim da je sjajno to što se dostavlja sa četiri bočice sa mastilom (što je po svemu sudeći dovoljno za štampanje 4500 crno-belih stranica i 6000 u boji). Jedino morate da imate u vidu da za dopunu mastila treba oko 20 minuta, pa uvek proverite da li imate dovoljno mastila pre nego što nešto hitno treba da odštampate.
On štampa, kopira, skenira i šalje faksove, kao što tvrdi Epson. Prvo nas je malo brinulo to što štampač nije ni blizu neke telefonske linije, pa smo mislili da ćemo imati poteškoća da ga podesimo. Srećom, nije bilo nikakvih problema jer nam je Wi-Fi funkcija omogućila da ga povežemo direktno sa kućnom mrežom. Telefonski kabl ne mora da se koristi, a obavezan je samo ako podešavate faks što nama nije bilo potrebno.
Sjajno mi je to što možemo da štampano sa pametnih telefona pomoću aplikacije Epson iPrint i što imamo mogućnost da pokrenemo štampanje sa bilo kog mesta dok smo u pokretu!
Funkcija Scan to Cloud nas je baš oduševila. Kada skenirate dokument, on se odmah šalje na izabrana odredišta koja možete da dodate i sačuvate u Epson bazi podataka. Odredište može da bude e-adresa ili Google Drive (između ostalog). Jednostavno unesite detalje u bazu podataka korisnika i onda ćete moći da direktno izaberete odredište na mašini kada skenirate dokument.
Uređaj je moderno dizajniran i dobro se uklapa u prostor. Ne zauzima puno prostora, ali je robustan i visokog kvaliteta izrade, pa možete da budete sigurni da će raditi godinama.
Od srca preporučujemo ovaj štampač svima, bez obzira na to da li se radi o korišćenju u domaćinstvu, kućnoj kancelariji, pa čak i na poslu. Ono što ga čini još boljim je to što smo uspeli da ostvarimo uštedu na troškovima štampanja od 70% sledeći savete kompanije Epson!

L565 5/5

Arm987

Nakon velikog broja štampača, napokon me je oduševio ovaj model

Nakon velikog broja štampača, napokon me je oduševio ovaj model

Ne razumem zašto drugi veliki proizvođači štampača nisu proizveli sličan model.
Potpuno sam uveren da je sistem rezervoara pravo rešenje. Jeste da je dosta skuplji od kertridža, ali uz malo matematike, možete da izračunate koliko je ovaj sistem isplativ.
Sjajan izbor za kupovinu.

L565 5/5

JenniT

Jednostavno se koristi i uvek je spreman za rad

Jednostavno se koristi i uvek je spreman za rad

Kada se podesi, koristi se bez po muke. Obožavam funkciju bežičnog štampanja! Znam da to nije nova tehnologija, ali mislim da je super što mogu da štampam sa bilo kog mesta. Ne isključujem štampač kada sam van kuće, pa mogu bilo kada da pokrenem štampu daljinskim putem. Ume da ispusti malo glasniji zvuk kad završi sa štampom, što nije preveliki problem niti je preglasno, ali svakako je dovoljno da mi uplaši psa!
Štampač se dostavlja sa puno mastila, što je sjajno jer se većina štampača dostavlja sa malom količinom mastila za početak rada. Ovo donekle opravdava višu cenu štampača.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Najbolji štampač koji sam ikada imao.

Najbolji štampač koji sam ikada imao.

Obožavam moj novi štampač! Toliko je praktičan, povoljniji i mnogo ekološki prihvatljiviji zahvaljujući bočicama sa mastilom za punjenje rezervoara, tako da više nema potrebe za stalnom kupovinom kertridža sa mastilom! Kvalitet štampe je fantastičan, slike se divno štampaju, a i odštampane fotografije jako dobro izgledaju! Moj omiljeni štampač!

  1. Trogodišnja zaliha mastila prema prosečnom mesečnom obimu štampe od 290 stranica za EcoTank kućne i kancelarijske štampače. Proračuni su zasnovani na najnižem očekivanom kapacitetu dostavljenog crnog mastila za sledeće štampače: L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. Uporedivi proračun kertridža za mastilo se zasniva na kertridžu najmanjeg očekivanog kapaciteta koji se koristi u 20 najkompetitivnijih inkdžet štampača A4 u skladu sa IDC EMEA Hardcopy Tracker (podaci iz 4. kvartala 2016) u periodu januar 2016. – decembar 2016. Proračun se zasniva na standardnom prinosu kertridža kompetitivnih proizvođača podeljenom sa prosečnim prinosom štampača Epson Ecotank.
  3. Na osnovu podataka o obimu prodaje dobijenih pomoću programa IDC WW HCP Tracker (podaci iz 4. kvartala 2016)
  4. Navedeni učinak se ekstrapolira na osnovu Epson originalne metodologije za simulacije štampanja test šablona priloženih u standardu ISO/IEC 24712. Navedeni učinak se NE zasniva na standardu ISO/IEC 24711. Navedeni učinak može da varira u zavisnosti od slika koje štampate, vrste papira koji koristite, učestalosti štampanja i uslova u okruženju, kao što je temperatura. Tokom početnog podešavanja štampača, određena količina mastila se koristi za punjenje mlaznica glave za štampanje, pa ukupan obim štampe sa početnim kompletom mastila može da bude niži.
  5. Potrebna je bežična internet veza. Više informacija, podržane jezike i uređaje potražite na adresiwww.epsonconnect.eu.
  6. Dodatne informacije potražite na adresi www.epson.eu/extended-warranty.
  7. Podaci iz ispitivanja kompanije OnePoll koje je sprovedeno na zahtev kompanije Epson u avgustu 2015. Ispitano je 8000 evropskih potrošača iz Nemačke, Italije, Španije i UK.

SKIP

 
Compare
Close

Compare Products

of 3 selected

Compare Selected