POSTANITE DEO AKCIJE

Zaboravite ogromne televizore i otkrijte kako kućna zabava uz projektor može da postane realističnija nego što ste ikada zamišljali.

EPSON KUĆNI PROJEKTORI

Inovacije koje prave razliku

Nabavite neke od najnaprednijih tehnologija za svoj dom od kompanije koja je vodeći svetski proizvođač projektora već 17 godina1. Uz izuzetno visoke odnose kontrasta i osvetljenost filmovi izgledaju još realističnije, a sportski događaji još zanimljivije.

Veličina je važna

Učinite svoj dom centrom svih dešavanja uz Epson kućne projektore. Transformišite svakodnevicu, bilo da uživate u omiljenim sportskim događajima, gledate klasičan film, strimujete pomoću boks seta ili igrate najnoviju igru. Možete svima da privučete pažnju pomoću impresivnog ekrana veličine i do 300 inča i da okupite porodicu i prijatelje u trenucima za pamćenje.

Svetlije, živopisne projekcije

Sama svetlina bele ne može da oživi prave boje koje vidite u svakodnevnom životu. Zbog toga 3LCD tehnologija koju koriste Epson projektori pruža podjednako veliku izlaznu jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji (CLO). Zašto biste se zadovoljili dosadnim, bledim i beživotnim ekranom? Uživajte u živopisnim i realističnim slikama uz Epson projektore.

Epson 4K PRO-UHD²

Sjajne slike su posledica kombinacije tehnologija, uključujući jednaku svetlinu u boji i svetlinu bele, 3LCD tehnologiju, HDR10, kao i obrađivanje kontrasta i boja. Pomoću Epson 4K PRO-UHD² projektora dobijate sveobuhvatan pristup performansama slike koji prevazilazi mogućnost prijema, obrađivanja i projektovanja 4K sadržaja.

Ova funkcija nije dostupna na svim modelima. Pogledajte specifikaciju proizvoda kako biste proverili da li vaš model ima ovu funkciju.

Izuzetno široka paleta boja

Dobićete širi asortiman živopisnih boja uz bogatiji i realističniji prikaz.

Jednostavno možete da prilagodite sliku

Instalacija je brza i jednostavna zahvaljujući vrhunskom odnosu optičkog zuma i mogućnostima pomeranja širokog objektiva. Zahvaljujući mogućnosti menjanja odnosa kontrasta, motorizovanom zumu, fokusu i pomeranju objektiva možete da čuvate čak 10 različitih položaja.

Ova funkcija nije dostupna na svim modelima. Pogledajte specifikaciju proizvoda kako biste proverili da li vaš model ima ovu funkciju.

Uživajte u čak 15 godina zabave³

Lampe imaju radni vek od čak 10.000 sati³ tako da biste u narednih 15 godina svaki dan mogli da gledate film bez potrebe da ih menjate. Epson projektori su čuveni po svojoj pouzdanosti, pa ne morate da brinete o tome da ćete propustiti ijedan minut omiljenog filma, utakmice ili programa.

Upoznajte asortiman

1 Istraživanje je sprovela kompanija Futuresource Consulting Limited za period od 2001. do 2018.

2 4K tehnologija poboljšanja pomera svaki piksel dijagonalno u dvostruku Full HD rezoluciju. Rezolucija je Full HD u 3D režimu

3 Zasnovano na svakodnevnom gledanju po jednog filma čije je prosečno trajanje 1 sat i 45 minuta uz lampu podešenu na Eco režim

4 Bežična HD funkcija je dostupna u svih 28 članica EU, kao i u Islandu, Norveškoj, Saudijskoj Arabiji, Švajcarskoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ovo je podložno promeni. Kontaktirajte lokalno Epson predstavništvo da biste proverili dostupnost na pojedinačnim tržištima

5 Zasnovano na svakodnevnom gledanju sadržaja u trajanju od pet sati uz projektor podešen na Eco režim

6 Osvetljenost boja (izlazna jačina svetlosti u boji) u najsvetlijem režimu, izmerena u nezavisnoj laboratoriji u skladu sa standardom IDMS 15.4. Osvetljenost boja zavisi od uslova upotrebe. Najprodavaniji 3LCD projektori kompanije Epson u odnosu na najprodavanije DLP projektore sa jednim čipom prema podacima NPD grupe za period od maja 2017. do aprila 2018