SLEDEĆA GENERACIJA TABLETNOG POS TERMINALA

Nagrađivana serija TM-m30II-SL obezbeđuje kompaktno, stilizovano, višenamensko štampanje računa

Pogledajte video
Prikaži proizvod
REŠENJA ZA MOBILNA MESTA PRODAJE

Vaša podrška u novim izazovima

Od privremenih prodavnica, preko autleta, do restorana i barova, rešenja za mPOS terminale postala su osnovna alatka koja prodavcima omogućava da kupcima pruže jednostavno i nezaboravno iskustvo kupovine.

Imamo rešenja koja se lako povezuju sa tablet i mobilnim uređajima i omogućavaju vam da štampate račune sa bilo kog mesta u prodavnici, kao i da nudite široku podršku za operativne sisteme.

Razumemo da se u modernoj uslužnoj delatnosti zahtevi neprestano menjaju i da je efikasan mPOS veoma važan za zadovoljstvo klijenata i razvoj poslovanja.

Bez obzira na vaše poslovne izazove, Epson ima pametna, funkcionalna i moderna mPOS rešenja koja poboljšavaju uslugu koju pružate kupcima, a vama omogućavaju lakši rad.

Osmišljeno za neprekidnu povezanost i mobilnost

Specijalizovane prodavnice i butici u glavnim ulicama, mali restorani, barovi, kafići i prodavnice delikatesa. Za one koji preferiraju mobilno povezivanje (uključujući i opciju „sinhronizuj i napuni” na tabletu) i uživanje u nesmetanoj kupovini.

Još jedna od pogodnosti je mPOS štampač koji funkcioniše kao čvorište za ostale periferne uređaje. Atraktivan, kompaktan dizajn koji se besprekorno uklapa u radno okruženje. Oproban i dokazan kvalitet proizvodnje i pouzdanosti.

Privremene prodavnice

Sjajno izgleda na vašem prodajnom mestu

Privremeni maloprodajni objekti, restorani i kafići, za sve one koji traže pouzdanu uslugu 24 sata dnevno. Odlična povezanost ispunjava zahteve klijenata za mobilnim plaćanjem, uključujući i opciju „sinhronizuj i napuni” na tabletu.

Korisnici mogu takođe uživati u elegantnom i praktičnom dizajnu koji zauzima malo prostora, a obezbeđuje veliku pouzdanost uz oproban i dokazan kvalitet proizvodnje kompanije Epson.

Kombi za hranu

Izdržljiv i pouzdan i kada imate posla preko glave

Za sve one koji žele da iskoriste prednosti pristupačnog i poznatog sistema tableta koji se lako koristi. Izdržljiv i pouzdan dizajn koji zauzima malo prostora. Za sve one koji žele da reše problem dugih redova i budu efikasniji i produktivniji.

Kiosci

Kupci manje čekaju, što znači da ćete uslužiti veći broj klijenata

Kiosci brze hrane, samouslužno plaćanje, samouslužno izdavanje računa. Korisnicima je potrebno veoma pouzdano i izdržljivo rešenje, kompaktan dizajn i niska ukupna cena posedovanja. Rešenje koje se lako uklapa u postojeći dizajn kioska. Senzor skoro potrošenog papira koji omogućava rad bez nadzora.

Pronađite najbolje rešenje za mPOS terminale za preduzeće

Imamo rešenja koja se lako povezuju sa tablet i mobilnim uređajima i omogućavaju vam da štampate račune sa bilo kog mesta u prodavnici, kao i da nudite široku podršku za operativne sisteme. Pored toga, razumemo zahteve savremenih uslužnih objekata koji se stalno menjaju i znamo u kojoj meri je efikasniji mPOS terminal od suštinskog značaja za zadovoljstvo kupaca i razvoj vašeg poslovanja.

Bez obzira na vaše poslovne izazove, Epson ima pametna, funkcionalna i moderna mPOS rešenja koja poboljšavaju uslugu koju pružate kupcima, a vama omogućavaju lakši rad.

ŠtampačI računa

TM-m serija štampača računa je konstruisana sa mPOS-om na umu, sa elegantnim, kompaktnim industrijskim dizajnom koji se besprekorno slaže sa modernim tabletima i pametnim uređajima.
TM-m30II-SL je stylish all-in-one mPOS rešenje koje integriše funkcionalnost stalka za tablet radi praktičnosti i uštede prostora, čineći ga idealnim izborom za efikasne mPOS postavke.

Prenosni štampačI za račune

Ovi izdržljivi mPOS štampači računa sa napajanjem na baterije su lagani i prenosivi i povećavaju efikasnost pri obavljanju transakcija u maloprodaji i ugostiteljstvu. Omogućavaju prenosivo štampanje pomoću tableta ili ručnih uređaja preko Bluetooth ili Wi-Fi veze. Ova rešenja mogu da podrže „štampanje na licu mesta”, kako bi se izbegli redovi u maloprodajnim i ugostiteljskim objektima, kao i plaćanje u pokretu.

Ekran za klijente

Istaknite brendove i promocije ovim modernim ekranima koji se lako koriste i postavljaju.

Pametne tehnologije

Naša porodica robusnih mPOS proizvoda, alatki i funkcija pokriva sve vaše potrebe u pogledu prodajnih mesta kako poslovanje raste. Naši proizvodi imaju ugrađene funkcije koje su vodeće na ovom tržištu i koje besprekorno funkcionišu sa našim hardverom kako bi poboljšali performanse.

Studije slučaja

Stavovi, mišljenja i vesti iz kompanije Epson koji imaju za cilj da vas inspirišu, informišu i da vam pomognu – saznajte više o industrijskim trendovima, otkrijte kako naši kupci primenjuju naše proizvode i iskoristite ove informacije prilikom odlučivanja.

Novosti

Saznajte više o proizvodima koje plasiramo, načinu na koji ih naši kupci koriste, kao i naše stavove i mišljenja o tome šta se događa u svetu u kojem živimo i radimo.

Želite još informacija?

Pronađite tehničke vodiče, informacije o softveru i dodatne informacije o svim našim mPOS proizvodima.

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost