Serija T u 6 boja

SureColor SC-T7700D je potpuno integrisano rešenje za štampanje od 44 inča koje osigurava izuzetno bezbedno, produktivno štampanje, pametne funkcije i lako rukovanje.

SC-T7700D zauzima malo prostora i ima prilagodljiv dizajn, tako da se lako postavlja u većini radnih okruženja. Poverljivim dokumentima se lako rukuje zahvaljujući unapređenim IT funkcijama i funkcijama bezbednosti. Velike brzine štampanja i dve rolne doprinose povećanju produktivnosti.

SureColor SC-T7700D

od 44 inča

SureColor SC-T7700D je potpuno integrisano rešenje za štampanje od 44 inča koje osigurava produktivno štampanje, pametne funkcije i lako rukovanje.

Ključne karakteristike

Poboljšan kvalitet slike i oznake sa posebnim crvenim mastilom

SC-T7700D ima standardnu podršku za Adobe Postscript 3, a štampanje najvišeg kvaliteta uz sve detalje omogućavaju PrecisionCore MicroTFP glava za štampanje od 2,64 inča, tehnologija kapljica promenljive veličine i i tehnologija provere mlaznica. 6-bojni komplet pigmentnih mastila UltraChrome XD3 sadrži novo crveno mastilo koje je korisno za označavanje CAD crteža i realistično reprodukuje crvene nijanse, a uz to savršeno pogađa crvenu boju logotipa kompanija.

Daljinsko praćenje rada štampanja u realnom vremenu

Uz podršku na platformi Epson Cloud Solution PORT možete daljinski da nadgledate opremu na nekoliko lokacija ili nekoliko štampača na jednoj lokaciji, bilo kada i bilo gde. Production Monitor je jedna od aplikacija koje nudi Epson Cloud Support PORT i ona izrađuje jasne i jednostavne grafike koje vam omogućavaju da odmah vidite učinak svakog štampača u grupi. Na osnovu detaljnih podataka možete lako analizirati produktivnost i možete svakodnevno primati najnovije operativne podatke sa bilo kog mesta. Usluge praćenja održavanja i daljinskog rešavanja problema poboljšavaju produktivnost i efikasnost.

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost