UŠTEDITE PROSTOR NA STOLU UZ NAŠE KOMPAKTNE A4 SKENERE

Kompaktni stoni A4 skeneri
Pogledajte video
KOMPAKTNI STONI A4 SKENERI

Prvi skener kompanije Epson sa povratnom putanjom

Novi asortiman kompaktnih stonih skenera predstavlja sveobuhvatno rešenje za skeniranje za sve koji nemaju dovoljno prostora na stolu, a skeniraju različite vrste medija i dokumenata.

Ovi višenamenski skeneri odličan su spoj snage i pogodnosti, a omogućavaju preduzećima svih veličina da sa manje resursa postignu bolje rezultate i iskoriste sve prednosti ovih izuzetno kompaktnih uređaja bez žrtvovanja dragocenog prostora na stolu.

Pregled ključnih karakteristika

Birač putanje medija

Jedinstvena funkcija biranja putanje medija omogućava lako prebacivanje sa ravne na povratnu putanju i obratno, čak i tokom rada, čime se povećava produktivnost i skenira širi asortiman medija bez ikakvih zastoja.

Povratna putanja

Skener je izuzetno kompaktan kada je u poziciji povratne putanje i omogućava skeniranje papira bez potrebe za dodatnim prostorom. Drugim rečima, uštedećete dragoceni prostor na radnoj površini.

Tehnologija zaštite papira

Ovaj skener automatski staje sa radom ako detektuje preopterećenje valjaka količinom papira ili ako je skenirana slika iskošena, čime sprečava oštećivanje važnih dokumenata i omogućava bezbrižan rad korisnika.

Popravka margina dokumenta

Presavijene i pohabane ivice, senke papira i tragovi izbušenih rupa na originalnim dokumentima lako mogu da se skeniraju, poprave i poboljšaju na osnovu boja okolne površine dokumenta.

Detekcija nečistoća na staklu

Iz našeg dobro poznatog asortimana skenera pojedinačnih A4 dokumenata preuzeli smo naprednu tehnologiju detekcije nečistoća koja upozorava korisnike kada je staklo zaprljano, kao i gde ga treba očistiti, čime se svaki put obezbeđuju izuzetni rezultati, a elimiše potreba za ponovnim skeniranjem.

Epson ES-C380W se pridružuje porodici ScanWay

Naši modeli serije ScanWay omogućavaju skeniranje bez računara, što je jednostavno, pouzdano i bezbedno – svaki model ima ekranski prikaz ili dugmiće koji omogućavaju korisnicima da poslove prilagode operativnim zahtevima.

Skenirajte direktno u fascikle na mreži, adrese e-pošte, USB memorijske uređaje i popularne sisteme u oblaku, uključujući Google Drive, Dropbox, Evernote i OneDrive za poslovanje koristeći Epson Connect. Skeniranje u aplikaciji Microsoft Teams može da se obavlja pomoću usluge SharePoint Online Connector.

Skeniranje mašinski čitljivih ličnih dokumenata

Ovi skeneri nude beskrajne pogodnosti turističkim agencijama, hotelima, rentakar agencijama i svim ostalim organizacijama koje često skeniraju pasoše i te informacije čuvaju.

Naš softver Document Capture Pro omogućava korisnicima da brzo skeniraju i indeksiraju sve lične podatke iz mašinski čitljivih pasoša i putnih isprava (TD1), kao i da ih bezbedno čuvaju na lokaciji koja je sigurna i lako dostupna.

Asortiman kompaktnih stonih skenera

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako da smanjite troškove i radite efikasnije