Usain + Epson:
Pobednički tim

Epson i Bolt udružuju snage kako bi osnažili klijente i pomogli u unapređenju obrazovanja.

Jusejn + Epson: Pobednički tim

Godine 2021. kompanija Epson se udružila sa Jusejnom Boltom, najbržim čovekom na svetu. Osmostruki nosilac olimpijskih zlatnih medalja i opšte smatran najvećim sprinterom svih vremena, Jusejn je sada zaštitno lice kompanije Epson širom Evrope i frankofone Afrike. Kao ambasador tehnologije brenda, Jusejn se zalaže za svakodnevne prednosti kompletne linije tehnoloških rešenja kompanije Epson za dom, posao i obrazovanje.

EcoTank

Jusejn je zabavljao obožavaoce i korisnike kompanije Epson na svoj razdragan način, tako da uz Epson EcoTank štampače možete bukvalno „Samo da napunite i uživate”. Punjivi rezervoari za mastilo izuzetno velikog kapaciteta omogućavaju vam da odštampate na hiljade stranica bez potrebe za zamenom kertridža sa mastilom.

Oduševljen sam što ću raditi sa Epsonom na širenju vesti o EcoTank štampačima. EcoTank štampači otklanjaju mnoge frustracije koje izaziva štampanje sa kertridžima, tako da sve što može malo da olakša život mora da bude dobra stvar.

Poslovni proizvodi

Jusejn ceni brzinu i efikasnost i zato voli inovativne poslovne proizvode kompanije Epson. Skeneri EcoTank Pro za bržu i pametniju digitalizaciju nude ekonomično kancelarijsko štampanje i projektore koji su savršeni za velike prostore, sale za predavanja i zajedničke radne prostore.

Rešenja za profesionalne stručnjake

Kao i Jusejn, naši proizvodi beleže impresivne rezultate. Naši roboti SCARA su vodeći u svetu u poslednjih 10 godina1, a mi smo i vodeći proizvođač štampača za priznanice u Zapadnoj Evropi2. U suštini, Epson pruža specijalizovana rešenja za pomoć preduzećima u mnogim sektorima: od štampača velikog formata, tekstila i oznaka do robotskih rešenja, mPOS i štampača za priznanice i etikete. Svako rešenje je osmišljeno tako da poboljša poslovnu produktivnost i obezbedi brze, pouzdane i fleksibilne i visokokvalitetne rezultate rada. Razumemo vaše profesionalne izazove i nastojimo da osmislimo najbolje svetske proizvode kako bismo vam pomogli da nadjačate konkurenciju.

Iza scene

Kako je biti na snimanju sa Juseinom Boltom?

Pogledajte našu galeriju:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 Udeo na tržištu zasnovan na jediničnoj prodaji industrijskih robota SCARA, 2011–2020. Fuji Keizai „2012–2017 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

2 IDC, Procena tržišta POS štampača u Zapadnoj Evropi za 2020. godinu, isporuke 2020. godine, objavljeno aprila 2021.