OŽIVLJAVAMO KREATIVNU GENIJALNOST

Asortiman Epson instalacionih projektora
INSTALACIONI PROJEKTORI

Vodeća kompanija u sferi profesionalne vizuelne tehnologije

Vaš uspeh u dinamičnom svetu vizuelnih komunikacija podrazumeva slobodu prikazivanja svetlijih, smelijih i kreativnijih slika u svakom okruženju. Zato se toliko trudimo da razvijemo inovativna, svestrana rešenja koja prikazuju vizuelne elemente u novim dimenzijama.

Naša kompanija je vodeći svetski proizvođač projektora1 od 2001. godine zato što smo posvećeni proizvodnji kvalitetnih proizvoda, razvoju tehnologije i razvijanju dobrih odnosa sa klijentima i partnerima uz istovremeno pružanje nenadmašnih usluga i podrške.

Od obrazovanja i umetničkih galerija, preko digitalnih reklamnih materijala i poslovnih događaja, pa sve do kućnih projektora i iznajmljivanja i postavljanja opreme za scenske nastupe, naši projektori predstavljaju pametno i napredno rešenje.

Najsavremenija tehnologija

Naši projektori su fleksibilni, kvalitetni i omogućavaju vam da budete kreativni u svakom okruženju. Kompanija Epson nastavlja da uvodi novine na tržište prikazivačkih uređaja – od minijaturizacije proizvoda do izrade jednostavnih alata za montažu – i donosi projektore svetske klase na tržište koje se neprekidno razvija. Napravili smo EB-PU2220B, najmanji projektor od 20.000 lumena na svetu1, uz pomoć najnovije 3LCD i laserske tehnologije.

Projektori serije EB-PU2200 se lakše instaliraju i podešavaju, jednostavnije se održavaju, imaju izuzetan kvalitet slike i istinske ekološke prednosti.

Budite kreativniji uz vodeću svetsku tehnologiju projektora

Kompanija Epson je najveći svetski proizvođač projektora i želi da zadrži ovu poziciju. Od ukupno 1100 posvećenih timova koji se bave istraživanjem i razvojem, 70% se bavi isključivo pronalaženjem novih uzbudljivih tehnoloških rešenja u proizvodnji projektora. Kada je reč o pružanju najkvalitetnijih, najpouzdanijih i najfleksibilnijih proizvoda i usluga, za nas nema prepreka.

Rešenja za iznajmljivanje i pozornice

Kreirajte vrhunske vizuelne performanse

Dobre vizuelne performanse koje vidite na sceni su samo jedan deo scenskog nastupa. Važno je i da svojoj publici obezbedite da oseti istinsku povezanost tako što će doći u kontakt sa različitim teksturama, oštrim i jasnim slikama i neverovatnim detaljima naših vizuelnih efekata.

Naši svestrani projektori Pro AV visokih performansi, prvenstveno EB-L30000U, EB-PU2220B i EB-PU2010B, projektovani su tako da pruže izuzetnu pouzdanost i fleksibilnost.

Zadovoljite sva očekivanja publike u salama i amfiteatrima, u pozorištima i na koncertima, kao i na velikim poslovnim događajima u zatvorenim ili otvorenim prostorima širom sveta.

Različite opcije montiranja − prava atrakcija za posetioce

Pružite publici neverovatne doživljaje koje neće nikada zaboraviti

Zadivljujući vizuelni efekti su nezaboravni deo svakog iskustva, a naša rešenja su takva da ih se nikada nećete zasititi. Naši najnapredniji projektori kombinuju 3LCD i 4K tehnologiju poboljšanja sa živopisnim bojama i izuzetno velikim kontrastom i osiguravaju svetlu, prirodnu i realističnu reprodukciju bez efekta duge, što je savršeno za snimanje selfija.

Svestrani laserski projektori serije EB-PU1000 imaju jačinu osvetljenosti od 6.000 do 10.000 lumena i podršku za čitav niz objektiva, tako da ćete sigurno pronaći model koji odgovara vašim potrebama. Možete čak i da dodate eksternu Epson kameru da biste pristupali naprednim funkcijama instalacije i kalibracije.

Kompaktan, ali moćan vrhunski projektor EB-PU2010 od 10.000 lumena ima pouzdane performanse, a uz to nudi izvanredno oštru i sjajnu sliku. Zato je savršen za razne vrste lokacija, uključujući galerije, tematske parkove, postavke digitalne umetnosti i mnoge druge atrakcije za posetioce.

Rešenja za prikaz idealna za firme i visokoškolske institucije

Podignite komunikaciju na viši nivo

Privucite pažnju učenika i studenata svetlijim prezentacijama uz naša rešenja za prikaz namenjena visokoškolskim institucijama. Prezentujte im sadržaj na jedan novi način koji će na njih ostaviti veliki uticaj.

Naši laserski projektori serije EB-PU1000 i EB-PU2200 napravljeni su tako da imaju jako osvetljenje u rasponu od 6.000 do 20.000 lumena. Opcionalni objektivi sa motorizovanom optikom omogućavaju fleksibilnost pri instaliranju, što je savršeno kada želite da zamenite ili unapredite postojeća rešenja.

Zaokupite pažnju poslovnih saradnika prikazivanjem sadržaja na velikim ekranima

Modernizujte radni prostor najnovijom laserskom tehnologijom uz naš asortiman pristupačnih projektora za srednje i velike sale za sastanke, koji imaju jačinu svetlosti do 7.000 lumena, kao i 4KE rezoluciju ako izaberete seriju EB-L700.

Prikazujte visokokvalitetne prezentacije na velikom ekranu i iskoristite prednosti brojnih izvora projekcija, uključujući bežično korišćenje ugrađene tehnologije preslikavanja ekrana i našeg novog bežičnog sistema za prezentacije ELPWP10. Zahvaljujući podršci za 4K signal i širokom ručnom pomeranju objektiva, lako ćete zameniti zastarela rešenja.

Lako praćenje i kontrola

Sa lakoćom pratite rad grupe projektora i kontrolišite njihove osnovne funkcije, kao što su uključivanje i isključivanje ili promena ulaznog signala. Daljinski podesite fokus objektiva ili položaj slike kompatibilnih projektora i izmerite ključne podatke o radu projektora.
Pristupajte grupi projektora sa bilo kog mesta pomoću našeg rešenja Epson Projector Management Connected (EPMC), zasnovanog na oblaku.
Preuzmite Epson Projector Management
Preuzmite Epson Projector Management Connected

Jednostavna konfiguracija

Podešavanje i konfigurisanje velike grupe Epson projektora je sada lakše nego ikad zahvaljujući komunikaciji bliskog polja (NFC) i besplatnoj aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Samo registrujte podatke projektora pomoću pametnog telefona, pročitajte i uredite podešavanja u aplikaciji, a zatim otpremite podešavanja celoj grupi projektora bez njihovog uključivanja.
Preuzmite Epson Projector Configuration Tool for Android
Preuzmite Epson Projector Configuration Tool for iOS

Brže projektujte veće i svetlije slike!

Poslažite više projektora i postignite savršeno stapanje ivica tako da vaša publika uživa u ogromnim prikazima supersvetlih boja. Potrebno je samo da pričvrstite Epson kameru ELPEC01 i pratite jednostavna uputstva za slaganje uređaja i stapanje ivica da biste omogućili stapanje slika više vodoravno ili uspravno poređanih projektora za samo nekoliko minuta i to bez računara. Ako vam je potrebno više projektora ili imate zakrivljeni ekran, besplatan softver Epson Projector Professional Tool (EPPT) pružiće vam napredne funkcije i podršku za do 15 projektora.
Preuzmite Epson Projector Professional Tool for Windows
Preuzmite Epson Projector Professional Tool for Mac

Potpuna kontrola boja

Iskoristite prednosti Epson inovativne kamere i uživajte u besprekornom podudaranju boja i osvetljenosti, kalibraciji boja i podešavanjima ujednačenja boja.

Izuzetan sadržaj

Kreirajte sopstveni iskustveni sadržaj ili reklamni materijal uz pomoć aplikacije Epson Creative Projection. Upravljajte prilagođenim sadržajem i reprodukujte ga direktno sa SD kartice ili USB memorije pomoću softvera Epson Projector Content Manager.
Preuzmite Epson Projector Content Manager
Preuzmite Epson Creative Projection

Istražite asortiman

Još veće mogućnosti povezivanja

Povezana ProDisplay rešenja

Pogledajte naše zadivljujuće studije slučaja

Pogledajte kako naši klijenti koriste Epson rešenja sa jakim osvetljenjem da bi postigli nove kreativne visine i privukli pažnju publike živopisnim vizuelnim elementima i realističnim doživljajima.

Izvanredan kvalitet, koji potvrđuje i Jusejn Bolt!

Svaki Epson projektor je rezultat naše posvećenosti istraživanju, razvoju i proizvodnji, pri čemu posebno vodimo računa o vrhunskom kvalitetu slike, lakoći korišćenja i pouzdanosti proizvoda.

Naša Pro AV rešenja su kombinacija jakog osvetljenja, izvanredne oštrine, živopisnih boja i izuzetne raznovrsnosti u pogledu instaliranja, što za rezultat ima moćne i realistične slike koje publiku nikada ne ostavljaju ravnodušnom.

Novosti

Pratite najnovije vesti iz kompanije Epson i saznajte sve o najnovijim
Epson proizvodima.

Studije slučaja

Otkrijte širok spektar studija slučaja sa informacijama
o Epson proizvodima i rešenjima, kao i o tržišnim trendovima.

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost.

1Podaci od 2001. do 2022. godine za projektore od 500 ili više lumena, ne računajući televizore bez ekrana – kompanija Futuresource Consulting – Kvartalna analiza tržišta projektora, Worldwide Analyzer CY20Q4
2 IP5X sertifikovan u skladu sa standardom IEC 60529. IP5X sertifikat se odnosi na optički sistem i izvor svetlosti.