IGRANJE KOD KUĆE

Obogatite svaki dan i pretvorite svoj dom u centar svih dešavanja uz Epson kućne projektore. Bez obzira da li igrate onlajn ili opušteno sa članovima porodice ili prijateljima, podignite igranje na još viši nivo uz pomoć naših velikih ekrana.

IGRANJE KOD KUĆE

Epson i SEGA udružuju snage za lansiranje igre Sonic Frontiers

Kompanija Epson je u saradnji sa kompanijom SEGA proslavila lansiranje igre Sonic Frontiers™, svoje nove platformske igre otvorene zone u kojoj nastupa Sonic The Hedgehog.

Krenite na ekspediciju kroz svet brze akcije, avanture i misterije preko pet Starfall ostrva, savršeno za Epson projektore.

Šta je 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 ne predstavlja samo specifikaciju rezolucije. On obuhvata sve faktore koji utiču na performanse slike, uključujući izlaznu jačinu svetlosti u boji i bele svetlosti, kontrast, HDR10, obradu boja, kao i mogućnost prijema, obrade i projektovanja 4K sadržaja. Rezultat su prirodnije slike koje prevazilaze Full HD rezoluciju.

Svetlije, živopisnije igranje

Sama svetlina bele ne može da oživi prave boje koje vidite u svakodnevnom životu. Zbog toga 3LCD tehnologija koju koriste Epson projektori pruža podjednako veliku izlaznu jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji (CLO). Zašto biste se zadovoljili dosadnim, bledim i beživotnim ekranom? Uživajte u živopisnim i realističnim slikama uz Epson projektore.

Veličina je važna

Obogatite svaki dan i pretvorite svoj dom u centar svih dešavanja uz Epson kućne projektore. Bez obzira da li igrate onlajn ili opušteno sa članovima porodice ili prijateljima, podignite igranje na još viši nivo uz pomoć naših velikih ekrana. Možete svima da privučete pažnju pomoću impresivnog ekrana veličine i do 300 inča i da okupite porodicu i prijatelje u trenucima za pamćenje.

Jednostavno možete da prilagodite sliku

Verujemo da projektor ne bi trebalo da bude komplikovaniji za korišćenje od televizora. Zato se ovi projektori brzo instaliraju i odmah projektuju sliku takoreći na svakoj površini. Zahvaljujući korekciji trapezoidnog izobličenja podešavanje je brzo i lako, a tehnologija dugotrajnog izvora svetlosti omogućava da uživate u zabavi godinama.

Izuzetan kontrast crne boje

Visoki odnos kontrasta od 2.500.000:1 omogućava optimalan kvalitet slike, sa jasno definisanim detaljima u senkama i dubokom crnom bojom.

Nadogradite na vrhunsko iskustvo igranja

Upoznajte asortiman

Opušteni igrač

4K PRO-UHD igre

4K/120 fps igre

1 4K tehnologija poboljšanja pomera svaki piksel dijagonalno u dvostruku Full HD rezoluciju. Rezolucija je Full HD u 3D režimu.

2 Pogledajte specifikacije. Ne postoji zvanični standard za merenje ulaznog kašnjenja i ovo merenje je zasnovano na metodologiji koju je odredila kompanija Epson. Imajte u vidu da svaki proizvođač samostalno meri ulazno kašnjenje koristeći sopstvene metode, pa se preporučuje da ga koristite kao referencu. Ulazno kašnjenje projektora varira zbog razlike u ulaznom signalu, uslovima podešavanja itd.

3 EH-LS11000W/EH-LS12000B samo

©SEGA. Sva prava su zadržana. SEGA je registrovana u Kancelariji SAD-a za patente i žigove. SEGA, SEGA logotip i SONIC FRONTIERS su registrovane robne marke ili robne marke kompanije SEGA CORPORATION ili njenih ispostava. Sve ostale robne marke, logotipi i autorska prava vlasništvo su njihovih odgovarajućih vlasnika.