EPSON REŠENJA ZA HIBRIDNA RADNA OKRUŽENJA

Postavljanje standarda za moderna poslovna okruženja

Preuzmite brošuru
Pogledajte video
Epson rešenja za hibridna radna okruženja

Hibridna radna mesta su preoblikovala način na koji radimo

Zato je veoma važno iskombinovati fizički prostor, tehnološki hardver i platforme za saradnju i priuštiti učesnicima vrhunsko iskustvo u hibridnim radnim okruženjima.

Prisustvovanje sastancima sa različitih lokacija:

33%: sa radnog mesta, tradicionalnih sala za sastanke i sl.

26%: na daljinu i od kuće

24%: na daljinu i od kuće

17%: sa novih, netradicionalnih mesta
(kafići, prostorije za odmor itd.)

Prema publikaciji „UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US” izdavača Futuresource Consulting Ltd, februar 2022.

Epson rešenje za hibridno radno okruženje bez obzira na veličinu sale za sastanke i broj prisutnih

Rešenja za hibridna radna okruženja koja će vam pomoći da izgradite poslovanje

Efikasna saradnja

Podstičemo poslovnu dinamiku

Unesite duh saradnje i povezanosti u sale za sastanke

Redefinišite poslovne prezentacije uz pomoć projektora koji vam donose velike i savršene slike i koji vam omogućavaju lako prenošenje poruka celom auditorijumu u svakoj prostoriji i sali za sastanke ili konferencijskoj sali. Za razliku od ravnih panela, naši projektori imaju promenljivu veličinu ekrana tako da publika može jasno da vidi sav prezentovan materijal, uključujući sve detalje.

Asortiman

Ekrani sa funkcijom odbijanja ambijentalnog svetla

Ekrani sa funkcijom odbijanja ambijentalnog svetla su ekrani sa visokim odnosom kontrasta koji reflektuju i usmeravaju svu svetlost sa projektora ka publici, a istovremeno apsorbuju ambijentalno svetlo. Ovakvi ekrani, tzv. ALR ekrani (Ambient Light Rejection, odbijanje ambijentalnog svetla) proizvode svetle slike živih boja na kojima se svaki detalj jasno vidi bez obzira na osvetljenost prostorije u kojoj se nalazite.

Vodeća kompanija u sferi profesionalne vizuelne tehnologije

Vaš uspeh u dinamičnom svetu vizuelnih komunikacija podrazumeva slobodu prikazivanja svetlijih, smelijih i kreativnijih slika u svakom okruženju. Zato se toliko trudimo da razvijemo inovativna, svestrana rešenja koja prikazuju vizuelne elemente u novim dimenzijama.

Naša kompanija je vodeći svetski proizvođač projektora od 2001. godine zato što smo posvećeni proizvodnji kvalitetnih proizvoda, razvoju tehnologije i razvijanju dobrih odnosa sa klijentima i partnerima uz istovremeno pružanje nenadmašnih usluga i podrške8.

Od obrazovanja i umetničkih galerija, preko digitalnih reklamnih materijala i poslovnih događaja, pa sve do kućnih projektora i iznajmljivanja i postavljanja opreme za scenske nastupe, naši projektori predstavljaju pametno i napredno rešenje.

Prave boje

Projektujte živopisne, upečatljive slike, čak i u osvetljenim prostorijama uz najnaprednije projektore kompanije Epson, koji kombinuju 3LCD i 4K tehnologiju poboljšanja.

Svi Epson projektori imaju 3LCD optički motor zahvaljujući kojem sadržaj uvek prezentujete u svetlim i živim bojama koje obezbeđuju bogatiji i realističniji prikaz, u rezoluciji koja je i do tri puta veća od DLP projektora sa jednim čipom9.

Unapređene funkcije 4K tehnologije poboljšanja kompanije Epson pružaju veću rezoluciju i podešavanje prikaza tako da se svaki detalj izvanredno jasno reprodukuje, što za rezultat ima apsolutno angažovanje i motivisanost publike, bez obzira na temu razgovora i sastanka.

Veličina prikaza je važna

Ne bi bilo baš prijatno da morate da sedite za stolom i radite na premalom ekranu. To nije dobro za vid, a upitan je i kvalitet sadržaja koji vidite na takvom ekranu.

Zato je bolje imati veći ekran, odnosno ekran takvih dimenzija koji će eliminisati ovakve probleme i zadovoljiti potrebe sale za sastanke. Zato su tu Epson projektori koji čak i nadmašuju standarde u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu u pogledu veličine ekrana. (Direktiva EU 90/270/EEC – minimalni bezbednоsni i zdravstveni zahtevi za rad sa оpremоm za ekran).

Podešavanje veličine ekrana i funkcionalnost Epson projektora znače sledeće: lako se obezbeđuje da prikazani sadržaj nije premali i da je visokog kvaliteta, kao i da je svima jasno vidljiv, uzimajući u obzir udaljenost publike od ekrana. Na taj način obezbeđujete podjednako angažovanje i učešće svih osoba prisutnih na sastanku.

Novosti

Pratite najnovije vesti iz kompanije Epson i saznajte sve o najnovijim Epson proizvodima.

Studije slučaja

Otkrijte širok spektar studija slučaja sa informacijama o Epson proizvodima i rešenjima, kao i o tržišnim trendovima.

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako da smanjite troškove i radite efikasnije

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001. до 2022., 500 лумена и више, искључујући телевизоре без екрана, Футуресоурце Цонсултинг – Квартални увид у тржиште пројектора – Ворлдвиде Анализер ЦИ22К4

9 Осветљеност боје (излаз светлости у боји) у најсветлијем режиму, мерено од стране лабораторије треће стране у складу са ИДМС 15.4. Осветљеност боје ће варирати у зависности од услова коришћења. Најпродаванији Епсон 3ЛЦД пројектори у односу на најпродаваније ДЛП пројекторе са 1 чипом на основу НПД података о продаји од јануара 2022. до децембра 2022. године.