REŠENJA ZA DOM KOMPANIJE EPSON

Koncizan, jasan i koristan – takav savet vam je potreban pri kupovini štampača, skenera ili projektora. Mi smo tu da vam pomognemo – pronađite jedan od dole navedenih uređaja koji vam je potreban i saznajte kako kompanija Epson može da vam pomogne da vaše ideje pretvorite u realnost.

REŠENJA ZA DOM

EcoTank

Da li tražite izuzetno jeftinu opciju? Naš štampač EcoTank dolazi u kompletu sa originalnim mastilom, tako da u proseku možete da uštedite 90% na ceni mastila¹. Od samog početka imate dovoljno mastila da štampate hiljade stranica – to znači da štedite i vreme i novac pošto nema potrebe za čestim menjanjem kertridža.

EcoTank crno-beli štampači

EcoTank ima veliki punjivi rezervoar za mastilo koji je popunjen priloženim bočicama sa mastilom. Od početka imate dovoljno mastila za štampanje hiljada stranica, čime smanjujete troškove i štedite vreme pošto ne menjate često toner.

Kućna kancelarija

Bilo da radite od kuće u radnoj sobi ili u maloj kancelariji, brz, moćan i ujedno kompaktan asortiman štampača WorkForce Pro predstavlja izvanredan dodatak vašem uređenju prostora. Otkrijte na koji način ovi bežični štampači mogu da poboljšaju produktivnost uz minimalne troškove rada.

Rešenja za zabavu

Učinite svoj dom centrom svih dešavanja uz Epson kućne projektore. Bilo da pratite svoje omiljene sportske događaje, gledate neki filmski klasik, strimujete ili igrate najnoviju video-igru, učinite da to bude nezaboravno iskustvo sa projektovanom slikom koja je veća od one uživo. Možete da privučete svačiju pažnju i da okupite porodicu i prijatelje da budu deo ovih nezaboravnih trenutaka.

Kućni bioskop

Budući da imamo vodeću ulogu u svetu na polju slike², znamo ponešto i o tome kako da pružimo vrhunsko iskustvo putem ekrana. Uživajte u filmovima i drugim sadržajima uz ove projektore koji se jednostavno koriste.

Igre

Napravite mesto u vašem kalendaru – vaš dom će postati epicentar zbivanja za noći igranja video-igara. Bilo da ste najspretniji na terenu, naglo skrećete u krivinu ili ste heroj u novim svetovima, svako može da vam se pridruži zahvaljujući Epson projektoru.

Pametne naočare za dva ekrana

Pametne naočare za lične potrebe koje pružaju doživljaj velikog ekrana u visokoj rezoluciji i projektuju sliku u nivou očiju osobe koja ih nosi.

Epson povezivanje

Štampajte jednostavno sa tableta, pametnih telefona i drugih uređaja uz aplikacije koje su jednostavne za korišćenje.

OBLIKUJEMO BUDUĆNOST UZ TEHNOLOGIJU BEZ ZAGREVANJA

Povećajte produktivnost i smanjite uticaj na životnu sredinu bez kompromisa.

¹ Prosečan broj kertridža koji su potrebni/ušteda koja se postiže pri štampanju istog broja strana pomoću bočica sa mastilom koji su uključeni u EcoTank seriju, ne uključujući cenu hardvera. Poređenje je napravljeno na proseku A4 EcoTank serije nasuprot proseku 10 najprodavanijih modela u Zapadnoj Evropi u periodu od januara 2017. do decembra 2017, praćeno od strane agencije GfK. Troškovi štampanja su izračunati na osnovu standardnih i XL kertridža, a cenu za isti period pratila je agencija GfK na tržištu Zapadne Evrope, koristeći prosečne maloprodajne cene. Punjenje kertridža sa mastilom onako kako je navedeno na veb lokacijama proizvođača

² Najveći udeo na tržištu za projektore od 500 ili više lumena. (Istraživanje je sprovela kompanija Futuresource Consulting Limited za period od 2001. do 2016. godine)