Rešenja za utovar i istovar

Epson roboti mogu precizno i pouzdano da utovaruju i istovaruju robu na pokretne trake, paletne sisteme, injekcione prese za proizvodnju svih plastičnih detalja i još mnogo toga.

Utovar i istovar mašina

Epson roboti mogu precizno i pouzdano da obave čitav niz zadataka od punjenja i pražnjenja pokretnih traka, preko paletiranja, pa sve do injekcionih presa za proizvodnju svih plastičnih detalja i mašina za livenje metala. Pojedinačni radni zadaci se obavljaju u nizu bez prekida, na primer potpuno se automatizuje proces rada na injekcionoj presi tako što se prelazi iz jedne faze u drugu, delovi se liju u plastici, uklanjaju se viškovi i ivice i prelazi na hladenje.

Studija slučaja

Smanjenje vremena ciklusa na 30 sekundi u kompaniji Zorn

Proizvodi

Savremena rešenja za automatizaciju moraju da ispune nekoliko jednostavnih zahteva: moraju da rade što je brže moguće, da budu što manja i da budu što jeftinija. Epson vam nudi širok asortiman izuzetno brzih i preciznih industrijskih robota.

Aplikacije

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost

Obezbedite vrhunsku opremu za svoje proizvodne liniije

Epson robotski sistemi: precizni, brzi i pouzdani

Naši roboti pakuju, seku, melju, buše, mrve, sakupljaju, kreću se i rade zajedno. Rade precizno i neverovatno brzo kako ove tako i brojne druge zadatke – često i do 24 sata dnevno. Naš portfolio proizvoda obuhvata jedan od najobimnijih asortimana modela SCARA širom sveta, robote sa 6 osa, kontrolere i softvere.