SUREPRESS

SurePress digitalni inkdžet štampač za etikete

Asortiman štampača za etikete SurePress predstavlja idealno rešenje za proizvođače etiketa koji žele da prošire svoje poslovanje.

Kompanija Epson je dizajnirala i napravila ove štampače vodeći računa o fleksibilnosti, doslednosti i pouzdanosti kako bi obezbedila štampanje etiketa uvek istog, visokog kvaliteta uz minimalne prekide rada i uz što manje otpada.

Saznajte više o našim UV i inkdžet štampačima za etikete koji koriste mastilo na bazi vode.

SurePress L-6534VW UV inkdžet štampač za etikete

Maksimalno povećajte produktivnost uz efikasna i isplativa rešenja koja obezbeđuju konkurentnu ukupnu cenu posedovanja (TCO)

SurePress L-6534VW je visoko automatizovano rešenje za brzo štampanje etiketa. Fokusirajući se na preciznost, doslednost i pouzdanost, Epson obezbeđuje efikasno i produktivno štampanje uz istovremeno održavanje optimalnog kvaliteta štampe.

Pogledajte asortiman Epson SurePress L-6534VW

L-6534VW konfiguracija je CMYK plus belo mastilo velike neprozirnosti, uz dodatak digitalnog laka ili narandžaste boje koja omogućava širu paletu boja. In-line štampanje omogućava niz dekorativnih mogućnosti kako bi se dobila sjajna ili mat završna obrada.

SurePress L-4733A/AW inkdžet štampač za etikete sa mastilima na bazi vode

Pouzdano štampanje etiketa

SurePress L-4733A/AW je nadaleko poznat po pružanju najvišeg nivoa kvaliteta i pouzdanosti, a jedinstven je po pitanju korišćenja mastila na bazi vode i omogućava štampanje i na standardnim papirima i na filmu.

Pored kompleta mastila od 6 boja CMYKOG i opcionalne bele boje, SurePress L‑4733A/AW nudi najširu paletu boja za precizno podudaranje boja, kao i konzistentnost boja tokom cele proizvodnje.

Proširite ponudu i povećajte profitabilnost

Zahvaljujući visokoautomatizovanim funkcijama održavanja, ovaj štampač duže radi, a garantuje pouzdanost uz minimalne intervencije i zastoje u radu.

Model SurePress L-4733 je stabilan i lako se koristi, a omogućava brže, efikasnije, produktivnije i izuzetno isplativo štampanje etiketa.

Najčešća pitanja

Na današnjem konkurentnom tržištu, digitalni štampači za etikete zaista menjaju pravila poslovanja jer uvode potpuno novi način štampanja etiketa. Predstavljamo vam naš sveobuhvatni vodič sa najčešćim pitanjima i odgovorima, koji će vam približiti svet digitalne štampe etiketa.

1. Šta je digitalna štampa etiketa?

Digitalna štampa etiketa podrazumeva štampanje etiketa na digitalnom štampaču, odnosno na sofisticiranom i unapređenom štampaču koji je posebno dizajniran za proizvodnju visokokvalitetnih etiketa i ambalaže. Za razliku od tradicionalnih metoda štampanja, kod digitalne štampe etiketa koristi se unapređena digitalna tehnologija štampanja, odnosno inkdžet ili UV štampanje, kako bi se digitalni dizajni direktno preneli na podloge za etikete.

2. Kako rade digitalni štampači za etikete?

Digitalni štampači za etikete primaju digitalne datoteke sa računara ili spoljnog uređaja i prenose dizajn na podloge za etikete. Ovaj proces podrazumeva preciznu kontrolu mastila ili tonera, a rezultat su živopisne i oštre boje, mnoštvo detalja i dosledan kvalitet štampe.

3. Koje su prednosti korišćenja digitalnog štampača za etikete?

Digitalni štampači za etikete nude brojne prednosti, uključujući sledeće:

  • Skraćuje se vreme izrade: Digitalni štampači za etikete su najbolje rešenje za štampu u kratkom vremenskom periodu ili na zahtev jer omogućavaju kompanijama da brzo zadovolje potražnju na tržištu

  • Mogućnosti prilagođavanja i personalizacije: Digitalni štampači za etikete omogućavaju kompanijama da u svoje poslovanje lako uključe štampanje različitih podataka, što im dalje omogućava da kreiraju jedinstvene etikete za različite proizvode i u skladu sa konkretnim zahtevima i potrebama klijenata

  • Isplativost: Kod digitalnih štampača za etikete nema skupih nadoknada za podešavanja niti menjanja štamparskih ploča, što se obično povezuje sa tradicionalnim metodama štampanja, što znači da preduzeća imaju niže troškove proizvodnje

  • Visokokvalitetan štampani materijal: Digitalni štampači za etikete imaju vrhunski kvalitet štampe uz oštre i jasne slike, živopisne boje i precizne detalje, tako da su etikete i ambalaža daleko privlačniji u vizuelnom smislu

4. Koje vrste etiketa možete štampati na digitalnom štampaču za etikete?

Digitalne štampače za etikete možete koristiti za štampanje velikog broja različitih etiketa, uključujući etikete proizvoda, etikete za ambalažu, etikete sa bar-kodom, promotivne etikete i još mnogo toga. Ovi štampači takođe koriste različite vrste podloga, uključujući papir, film, vinil i specijalne materijale, tako da su zaista višenamensko rešenje za štampanje različitih vrsta etiketa.

5. U čemu je razlika između digitalnih i tradicionalnih štampača za etikete?

Iako tradicionalni metodi štampanja, poput fleksografije i štampanja u boji, i dalje imaju svoju ulogu i primenu, digitalni štampači za etikete donose nekoliko bitnih prednosti. Oni, između ostalog, skraćuju vreme izrade, isplativiji su kada je reč o štampi u kratkim vremenskim periodima, koriste različite podloge i nude vrhunski kvalitet štampe.

Naši štampači su različitih dimenzija

Pogledajte naš asortiman višenamenskih štampača za etikete

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije o izdelkih in rešitvah Epson ter tržnih trendih.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami Epsona in odkrijte posodobitve o najnovejših izdelkih Epson.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.