Testiranje, merenje i kontrolisanje rastvora

Sa Epson robotima i moćnim, integrisanim sistemom za obradu slike, zadaci koji zahtevaju precizno snimanje mogu se uspešno završiti veoma brzo.

Testiranje, merenje, kontrolisanje

Kontrole kvaliteta, testiranje proizvoda pre serijske proizvodnje i merenje podataka su oblasti koje zahtevaju precizno beleženje podataka koje je od suštinskog značaja. Sa Epson robotima i moćnim, integrisanim sistemom za obradu slike, ovakvi zadaci se mogu uspešno obaviti veoma brzo. Glavni računarski kontroler RC620 može da se proširi dodatnim merenjem i testiranjem hardvera i lako se integriše u sisteme za prepoznavanje slika ili senzore sile koje isporučuju drugi proizvođači. Ako proizvod odstupa od unapred postavljenih i prihvatljivih vrednosti, sistem ga odbacuje kao neispravan.

Studije slučaja

Proizvodi

Savremena rešenja za automatizaciju moraju da ispune nekoliko jednostavnih zahteva: moraju da rade što je brže moguće, da budu što manja i da budu što jeftinija. Epson vam nudi širok asortiman izuzetno brzih i preciznih industrijskih robota.

Aplikacije

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost

Obezbedite vrhunsku opremu za svoje proizvodne liniije

Epson robotski sistemi: precizni, brzi i pouzdani

Naši roboti pakuju, seku, melju, buše, mrve, sakupljaju, kreću se i rade zajedno. Rade precizno i neverovatno brzo kako ove tako i brojne druge zadatke – često i do 24 sata dnevno. Naš portfolio proizvoda obuhvata jedan od najobimnijih asortimana modela SCARA širom sveta, robote sa 6 osa, kontrolere i softvere.