EPSON EUROPE:
NAŠA PRIČA

Svetski predvodnici inovacija.
Globalna saradnja.
Lokalna primena.

Preuzmite brošuru
Pogledajte video
O KOMPANIJI EPSON

Naše nasleđe

Težimo tome da budemo nezaobilazna kompanija kojoj ljudi u svetu veruju zbog naše posvećenosti otvorenom pristupu, zadovoljstvu klijenata i održivosti.Poštujemo individualnost i istovremeno promovišemo timski rad. Posvećeni smo pružanju jedinstvene vrednosti kroz inovativna i kreativna rešenja.

Naš pristup zadovoljstvu klijenata

Naša istorija

1940-te i 1950-te

Naša prekretnica u periodu od 1942. do 1956.

1960

Naše prekretnice u periodu od 1964. do 1969.

1970-te i 1980-te

Naše prekretnice u periodu od 1975. do 1985.

1990

Naše prekretnice u periodu od 1992. do 2004.

Od 2010. do danas

Naše prekretnice u periodu od 2010. do 2016.

Tehnologija usklađena sa ekologijom

Kada je reč o izboru tehnologija, Epson razume da su za preduzeća među najvažnijim stavkama pouzdanost i ekološki uticaj. Zato težimo kreiranju inovativnih proizvoda koji su pouzdani, energetski efikasni i mogu da se recikliraju. Ova posvećenost smanjivanju uticaja naših proizvoda na životnu sredinu odnosi se na sve faze životnog ciklusa proizvoda.

Epson stalno razvija nove načine za ispunjavanje ekoloških standarda, a istraživanje i razvoj nam omogućavaju da plasiramo inovativne i precizne tehnologije koje sadrže više funkcija za štednju energije. To znači da ne morate da birate između zaštite planete i osnovnih prednosti za preduzeće.

Naša rešenja za preduzeća i kućnu upotrebu

Moć pametnijeg razmišljanja

ZA PREDUZEĆA

Kompletna podrška za preduzeća širom sveta

Sarađujemo sa klijentima širom sveta da bismo napravili kompletna rešenja koja obuhvataju sve aspekte poslovanja, od planiranja i dizajniranja, preko primene, do održavanja i stalne podrške.

Gradimo jaka partnerstva koja traju i razvijaju se, zadovoljavaju potrebe koje se stalno menjaju i koriste najnovije tehnologije. Jaki poslovni odnosi sa klijentima, zaposlenima i partnerima koji predstavljaju robnu marku Epson od ključne su važnosti.

Pružanje podrške klijentima jedan je od naših najvećih prioriteta, pa se briga o korisnicima nastavlja i posle kupovine proizvoda. Primeri obuhvataju rešenja za usluge kompanije Epson, koja vam pružaju podršku potrebnu za razvoj preduzeća, kao i fleksibilan opseg usluga za upravljanje štampom, koje nude ekonomičnu organizaciju štampanje prema vašim potrebama.

Nagrade

Kompanija Epson je izuzetno zadovoljna zbog priznanja koja je dobila za čitav niz dostignuća u mnogim delatnosti i širom sveta. Ovo su neke od tih nagrada.

TIPA nagrada

Asocijacija TIPA (Technical Image Press Association) je jedna od najvećih i najuticajnijih asocijacija u oblasti fotografije i grafike u svetu. O dobitnicima nagrada odlučuje komisija sastavljena od stručnjaka iz celog sveta koji ocenjuju širok asortiman proizvoda.

Rešenja za kuću

Tehnologija u Vašem domu

Nijedan dom ili kućna kancelarija nisu kompletni bez Epson štampača, a naše inovacije donose kreativnost i neograničene mogućnosti svakom domaćinstvu zahvaljujući i širokoj paleti proizvoda, a ne samo štampačima. Uživajte u iskustvu velikog ekrana u dnevnoj sobi, upravljajte dronovima pomoću naših Moverio pametnih naočara ili štampajte bez kertridža pomoću EcoTank štampača koji nude izuzetno nisku cenu štampanja.

Red Dot nagrada

Red Dot nagradu za dizajn je 1955. godine u Nemačkoj ustanovio centar za dizajn Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Širom sveta je priznata kao jedna od najprestižnijih nagrada na polju dizajna.

 1. PaperLab je prvi sistem za izradu papira u kancelariji koji koristi suvi proces, prema globalnom istraživanju kompanije Seiko Epson sprovedenom u novembru 2016.

 2. Na kraju fiskalne godine marta 2019. na osnovu pretpostavljenog kursa koji iznosi 1 JPY = 0,0080 EUR

 3. Izveštaj kompanije Thompson Reuters za 2018.godinu – Najboljih 100 globalnih lidera u tehnologiji

 4. Izveštaj kompanije Clarivate Analytics za 2017. godinu – Najboljih 100 globalnih inovatora

 5. Na kraju fiskalne godine marta 2018. na osnovu pretpostavljenog kursa koji iznosi 1 JPY = 0,0077 EUR

 6. Na osnovu eksploatacije i obrade sirovina i proizvodnje potrošnog materijala. Ispitano prema metodologiji kompanije Epson: 1. Proračun se odnosi samo na emisiju CO2 kao faktora u globalnom zagrevanju. 2. Rezultati proračuna su zasnovani na samostalnim izjavama. (Potvrda treće strane nije primljena). 3. Koristimo koeficijent za CO2 (kg-CO2/jedinica) objavljen u JEMAI bazi podataka „LCA Pro“.

 7. Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2017. godine, u poređenju sa izabranim konkurentskim uređajima, po zahtevu kompanije Epson. Za više informacija posetite www.epson.eu/inkjetsaving .

 8. Vreme štampanja prve stranice (FPOT) posle mirovanja tokom noći, prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2017. godine, u poređenju sa izabranim konkurentskim uređajima, po zahtevu kompanije Epson.

 9. Na osnovu prosečnog obima štampanja od 140 stranica mesečno i uzimajući u obzir najmanji prinos od prvog kompleta mastila.

 10. U poređenju sa podacima dostupnim na veb lokacijama proizvođača konkurentnih uređaja sa sličnim funkcijama, u januaru 2016. Težina uređaja Moverio BT-300: 69 g

 11. Anketu je sprovela kompanija Futuresource Consulting Limited u periodu od 2001. do 2015. godine.