Roboti

Naši roboti pakuju, seku, melju, buše, mrve, sakupljaju, kreću se i rade zajedno. Rade precizno i neverovatno brzo kako ove tako i brojne druge zadatke – često i do 24 sata dnevno. Naš portfolio proizvoda obuhvata jedan od najobimnijih asortimana modela SCARA širom sveta, robote sa 6 osa, kontrolere i softvere.

Automation is easy

Robotics solutions operate in factories all over the world in many different applications including production, quality control, transportation, recycling, cleaning and maintenance. Automation benefits all types and sizes of business to improve productivity, energy and resource utilisation, and Epson’s entry-level SCARA robots and compact 6-axis VT6 models make the entry price for robotics more accessible than ever.

Taking the first step on any automation journey can be a daunting task. Download our guide as we walk you through the what, how, where and why and support you in making informed decisions to build the case for automation in your business.

Watch the videos below and learn more about how easy automation is

Istaknuti proizvodi

KOMPAKTNA. EFIKASNA.

Naš najkompaktniji robot sa šest osa pruža maksimalnu efikasnost i zauzima izuzetno malo prostora. Takođe je veoma pokretljiv zahvaljujući drugoj osi okrenutoj ka unutra.

JEDNOSTAVNA. PAMETNO REŠENJE.

Epson roboti serije LS se sjajno pokazuju u oblastima u kojima su se nekada koristili samo linearni sistemi ili drugi manje fleksibilni roboti.

Aplikacije

Proizvodi

Savremena rešenja za automatizaciju moraju da ispune nekoliko jednostavnih zahteva: moraju da rade što je brže moguće, da budu što manja i da budu što jeftinija. Epson vam nudi širok asortiman izuzetno brzih i preciznih industrijskih robota.

Rezervišite virtuelni obilazak

EPSON CENTAR+ ZA INDUSTRIJSKA REŠENJA

Istražite naš asortiman novih, ekonomičnih rešenja za automatizaciju. Odmah zakažite i rezervišite termin za individualni ili grupni obilazak Epson salona u kome ćete naći raznovrsne ponude.

Usluga i podrška

Kako da efikasno integrišete automatizovani sistem u postojeće poslovanje? Kako da optimizujete radne cikluse? Kako da integrišete robotske programe u eksterni softver? Naši inženjeri za razvoj aplikacija su tu da vam pomognu tokom upravljanja projektima i faze implementacije.

Оd upravljanja projektima do implementacije

Naši visokoobučeni stručnjaci su vam uvek na raspolaganju bez obzira da li tražite pomoć lokalnog servisnog centra oko već instaliranih Epson robotskih rešenja, želite da izradite novu postavku ili uklopite Epson robote u postojeće rešenje ili da iznađete najbolji način da iskoristite prednosti svojih robota i kontrolera.

Tehnička podrška
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009

Studije izvodljivosti

Umesto da radimo teorijske simulacije, testiramo radne cikluse sa pravim, fizičkim robotima. Ove studije nude više prednosti: dobijate optimalnu konfiguraciju robota, najbolje moguće mesto za instalaciju i precizne radne cikluse pre samog investiranja. Tako osiguravate maksimalan učinak planiranja i projektovanja.

Proizvodnja bez prekida

Učinićemo sve što je u našoj moći kako bismo obezbedili da vaša proizvodnja nesmetano teče i zato vam nudimo direktnu liniju za pomoć, popravku proizvoda na licu mesta, provere i održavanje delova opreme, pakovanja rezervnih delova prilagođenih vašim individualnim potrebama i još mnogo toga.

Direktna linija za pomoć i čuvanje rezervnih delova

Držanje rezervnih delova pri ruci može dovesti do znatnih troškova skladištenja. Pružamo vam sistem upravljanja rezervnim delovima koji vam omogućava pristup svim neophodnim delovima i komponentama. Za veoma kratko vreme možemo vam poslati rezervne delove iz našeg centralnog skladišta u Merbušu.

Telefon: +49 (0) 211 5422 9009

Preventivno održavanje

Bilo da imate standardni ili prilagođeni ugovor o pružanju usluga, uz preventivno održavanje produžavate vek trajanja vašeg sistema, a rizik od zastoja u radu svodite na minimum. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da napravite efikasan plan održavanja.

Usluga servisiranja

Naši robotski sistemi su nadaleko poznati po svojoj vanserijskoj pouzdanosti. Ukoliko dođe do kvara usled nezgode ili je potrebno zameniti važne delove nakon hiljada radnih sati, naši inženjeri su vam na raspolaganju putem telefona ili mogu doći na lice mesta.

Fokusiramo se na rešenja za vas

U našem Centru za industrijska rešenja u Merbušu, koji se proteže na 500 m², zajedno sa partnerima predstavljamo efikasna rešenja za najrazličitije primene u industriji. Bavimo se brojnim oblastima, kao što su štampa velikih formata, rešenja za maloprodaju i fabrička automatizacija.

Pogledajte uživo kako radi kompletan asortiman naših robota. Uz pomoć naših stručnjaka, u našoj radioničkoj ćeliji možete razvijati, simulirati i optimizovati svoje aplikacije iz oblasti automatizacije. Radionička ćelija se može kontrolisati i umrežiti pomoću svih standardnih komunikacionih mreža. Osim toga, dostupni su vam i najsavremeniji periferni uređaji, kao što su sistemi vida i sistemi za praćenje rada na pokretnoj traci.

Da li želite da zakažete termin?

Slobodno nas pozovite na:
+49 (0) 211 5422 9008

Ili nam pošaljite e-poruku na adresu:
info.rs@epson.de

Kontaktirajte nas

EPSON Deutschland GmbH

Robotic solutions
Schiessstr. 49
D-40549 Düsseldorf

Telefon: +49 (0) 211 5422 9008
Faks: +49 (0) 2159 538 3170
E-adresa: info.rs@epson.de

Tehnička podrška i održavanje:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009

Podrška pre i tokom prodaje:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9007

Kontaktirajte nas

Lokalni servis i podrška

U mnogim evropskim zemljama kompanija Epson sarađuje sa distributerima za prodaju i servisiranje robota.

Prikazano 5 od 23

Izaberite
 • Izaberite
 • Mađarska
 • Poljska
 • Izrael
 • Švedska
 • Švajcarska
 • Slovenija
 • Danska
 • Portugalija
 • Nemačka
 • Francuska
 • Turska
 • Irska
 • Belgija
 • Ujedinjeni Arapski Emirati
 • Austrija
 • Češka
 • Grčka
 • Rusija
 • Španija
 • Italija
 • Rumunija
 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Finska

Prikazano 5 od 23

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost