Rešenja za postavljanje i sklapanje

Epson roboti su maksimalno pokretljivi i sa velikom preciznošću mogu da sastave i najmanje komponente svaki put.

Postavljanje i sklapanje komponenti

Pored toga što je ručno postavljanje i sklapanje komponenti neefikasno, često se potkradaju i greške. Takođe je činjenica da su kod ljudi pokreti ruke prirodno ograničeni. Zahvaljujući optimalnom odnosu između osovine 1 i osovine 2, Epson roboti imaju maksimalnu pokretljivost i precizno sastavljaju čak i najmanje komponente svaki put. Zahvaljujući odličnoj dinamici, velikoj sili i krutosti u zglobovima robota koji omogućavaju precizno umetanje, kao i odličnom odnosu statičkog opterećenja i tereta, naši roboti su idealno rešenje za postavljanje i sklapanje komponenti. Takođe su čvrsti, izdržljivi i veoma pouzdani u svim uslovima.

Studije slučaja

Proizvodi

Savremena rešenja za automatizaciju moraju da ispune nekoliko jednostavnih zahteva: moraju da rade što je brže moguće, da budu što manja i da budu što jeftinija. Epson vam nudi širok asortiman izuzetno brzih i preciznih industrijskih robota.

Aplikacije

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost

Obezbedite vrhunsku opremu za svoje proizvodne liniije

Epson robotski sistemi: precizni, brzi i pouzdani

Naši roboti pakuju, seku, melju, buše, mrve, sakupljaju, kreću se i rade zajedno. Rade precizno i neverovatno brzo kako ove tako i brojne druge zadatke – često i do 24 sata dnevno. Naš portfolio proizvoda obuhvata jedan od najobimnijih asortimana modela SCARA širom sveta, robote sa 6 osa, kontrolere i softvere.