LASERSKI PROJEKTORI – VRHUNSKA ZAMENA ZA TV

Podignite kućnu zabavu na viši nivo uz Epson projektore i redefinišite iskustvo kućnog bioskopa. Srušite sve barijere i zakoračite izvan doživljaja koji pružaju standardni televizori.

EPIQVISION

Poređenje laserskih projektora i televizora: budućnost kućne zabave

EpiqVision Ultra

Omogućite veću, uzbudljiviju kućnu zabavu, bez televizora koji se stalno nalazi na zidu. Epson 4K PRO-UHD¹, televizor u vidu laserskog projektora, ima elegantan dizajn, Android TV™ i zvuk koji obezbeđuje kompanija YAMAHA. Možete uživati u slici veličine do 150 inča i vrhunskom okruženju kućnog bioskopa ako EpiqVision Ultra postavite tik uz zid.

EpiqVision Mini

Modeli serije EpiqVision Mini su kompaktni i lagani, tako da se lako premeštaju iz jedne u drugu prostoriju. Kompaktni laserski TV projektori imaju elegantan dizajn i mogu da projektuju sliku na skoro svakoj površini. EF-12 ima Android TV i zvuk koji obezbeđuje kompanija YAMAHA, a EF-11 vam omogućava da prikažete sadržaj sa telefona, uređaja za strimovanje, laptopa, konzole za igre i još mnogo toga pomoću ugrađene tehnologije Miracast.

Uronite u zabavu na supervelikom ekranu uz

 • Izuzetno kratka projekciona razdaljina

  Mogućnost postavljanja blizu zida
 • Android TV™

  Strimovanje, emitovanje i pametne komande

 • Zvuk YAMAHA

  Savršen i potpun audio-vizuelni doživljaj.
  Nema potrebe za spoljašnjim zvučnicima

 • 4K PRO-UHD1

  Izuzetno jasne i oštre 4K slike

 • Izvor laserskog svetla

  Pouzdan i dugotrajan izvor svetlosti i visok kvalitet slike

 • 3LCD tehnologija

  Emituje izuzetno svetle i živopisne slike stvaranjem podjednako velike izlazne jačine svetlosti u boji i izlazne jačine bele svetlosti

Koristi se neverovatno lako

Nećete imati nikakvih problema prilikom uključivanja naših projektora – samo priključite uređaj u struju, upalite ga, povežite i uživajte u sadržaju.

Zahvaljujući aplikaciji Epson Setting Assistant, podešavanje je lakše nego ikad

Aplikacija Epson Setting Assistant vam omogućava da automatski podesite sliku samo jednim klikom na dugme. Preuzmite aplikaciju koristeći QR kod prikazan na ekranu projektora.Pojednostavite uživanje u omiljenim sadržajima uz Android TV™. Preko 400.000 filmova i emisija na jednom mestu. Google vam omogućava da kontrolišete projektor svojim glasom. Takođe, možete prebaciti svoje fotografije, video-zapise i muziku sa uređaja na projektor koristeći Chromecast built-in™.

Glasovne komande pružaju niz novih mogućnosti

Putem glasovnih komandi možete pretraživati emisije, upravljati uređajima i još mnogo toga – samo pitajte Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in i ostale robne marke su žigovi kompanije Google LLC.

Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi su žigovi kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih podružnica. Obavezna je pretplata na Amazon Prime. Važe ograničenja.

Neverovatan zvučni doživljaj

Sadrži 2.1-kanalni sistem zvučnika. Jedinstvena tehnologija FR-Port™ kompanije Yamaha, tehnologija DSP i AudioEngine™ donose okružujući zvuk. Oni pružaju izuzetan zvučni doživljaj čak i bez spoljašnjih zvučnika.

Nadogradnja za vrhunsko gejming iskustvo

Obogatite svaki dan i pretvorite svoj dom u centar svih gejming dešavanja uz asortiman EpiqVision. Bilo da igrate igre preko mreže ili igrate opušteno sa članovima porodice i prijateljima, na ovom velikom ekranu čije je vreme kašnjenja manje od 20 ms² nećete propustiti ni jednu jedinu sekundu akcije.

Uživajte u filmovima, ali i u mnogim drugim sadržajima

Uz ovakav projektor učenje postaje daleko zabavnije, ali veliki ekran na kome ćete prikazati slike po sopstvenom izboru možete iskoristiti i da ulepšate enterijer i napravite prostor po svojoj meri.

Dodatni razlozi za kupovinu

Upoznajte se sa asortimanom

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 4K tehnologija poboljšanja pomera svaki piksel dijagonalno da bi se udvostručila Full HD rezolucija.

2 Ne postoji zvaničan standard za merenje ulaznog kašnjenja, već se ovo merenje zasniva na metodologiji koju je odredila kompanija Epson. Imajte u vidu da svaki proizvođač samostalno meri ulazno kašnjenje koristeći sopstvene metode, pa se preporučuje da ga koristite kao referencu. Kašnjenje ulaznog signala kod projektora se razlikuje i zavisi od samog ulaznog signala, uslova podešavanja i mnogih drugih faktora.

3 Podaci od 2001. do 2022. godine za projektore od 500 ili više lumena, ne računajući televizore bez ekrana, kompanija Futuresource Consulting – Kvartalna analiza tržišta projektora – Worldwide Analyzer CY22Q4.