Softverska rešenja

Izaberite softversko rešenje

6 od 6 resursa

iProjection aplikacija za iOS/Android

Saznajte više

iProjection aplikacija za Chromebook

Saznajte više

iProjection aplikacija za Windows/Mac

Saznajte više

Upravljanje Epson projektorom

Saznajte više

Easy Interactive Tools

Saznajte više

GoBoard Education

Saznajte više

Epson Creative Projection

Saznajte više

Epson Projector Professional Tool

Saznajte više

Epson iProjection aplikacija za iOS/Android – povežite se i prezentujte bežično

Stupajte u interakciju sa publikom i prezentujte predloge na mnogo dinamičniji način. Sve te mogućnosti vam pruža iProjection aplikacija jer vam omogućava bežičnu prezentaciju dokumenata, slika i web stranica direktno sa iOS ili Android pametnog uređaja.

Ova ugrađena funkcija za napomene vam omogućava da koristite digitalnu olovku, marker ili gumicu zajedno sa opcijama za boju i neprozirnost da biste u realnom vremenu dodavali oznake i pisali napomene na projektovanoj slici.

Preuzmite iProjection aplikaciju iz Google Play-a ili App Store-a, povežite pametni uređaj na istu mrežu na koju je povezan projektor, a zatim pokrenite iProjection aplikaciju.

Preuzmite iz App Store-a Pronađite je u Google Play-u

iProjection aplikacija za Windows/Mac

Držite interaktivne sastanke i povežite i do 50 uređaja sa jednim projektorom preko mreže. Onda možete da izaberete i do četiri od ovih povezanih uređaja i da projektujete sa njihovih ekrana.

Preuzimanje za Windows Preuzimanje za Mac

Instalirajte za Windows

Brzo i napredno povezivanje sa projektorom

Ručna pretraga projektora

Napravite/organizujte profil

Učitavanje postavki projektora iz profila

Podesite opcije projektora

Pregled režima posrednika

Lako delite sadržaj

Epson iProjection aplikacija za Chromebook-ove vam omogućava da se lako krećete kroz prostoriju zbog bežičnog deljenja između Chromebook-ova i ekrana u učionici. Epson iProjection aplikacija za Chromebook-ove može da prikazuje sadržaj sa jednog Chromebook-a ma Epson projektoru.

Preuzmite Epson iProjection aplikaciju iz Chrome veb-prodavnice. Pre nego što podesite Epson iProjection aplikaciju, uverite se da su Chromebook i Epson projektor povezani na istu mrežu.

Pregledajte dokumentaciju za projektor da biste pronašli dodatne informacije o povezivanju ovog proizvoda na mrežu.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Saznajte više

Easy Interactive Tools – sve vam je nadohvat ruke

Učinite prezentacije i predavanja budu još interesantni dodavajući napomene na ekran u realnom vremenu pomoću interaktivne olovke ili vrhova prstiju. Funkcija dodavanja napomene u sadržaj i funkcija bele table vam pomažu da zadržite pažnju publike. Sve što radite na ekranu može da se pripremi unapred, čime štedite vreme jer ne morate da pišete dugačke beleške.

Preuzimanje za Windows Preuzimanje za Mac

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection je aplikacija koja vam omogućava da lako kreirate prilagođeni sadržaj na iPhone ili iPad uređaju. Ukrasite bilo koji prostor tako što ćete kombinovati svoje fotografije i filmove sa ugrađenim šablonima i obrascima aplikacije.

Pomoću aplikacije Epson Creative Projection možete da kreirate originalan i zadivljujući sadržaj uz koji ćete oživeti izloge i svaki prostor u svom okruženju kad god poželite.

Epson Creative Projection je dostupna samo u prodavnici App Store. Pogledajte korisničko uputstvo na mreži.

App Store

Epson Projector Professional Tool

Softver Epson Projector Professional Tool vam omogućava da brzo i lako kreirate savršeno usklađene slike. Možete besplatno preuzeti ovu softversku alatku sa interneta i brže podešavati instalacije za više projektora. Ona vam takođe omogućava pristup naprednijim tehnikama bez dodatnih instalacija i softvera.

Preuzmi Epson Professional softver

Upravljanje Epson projektorom

Maksimalno iskoristite vreme pomoću daljinske kontrole. Povežite više Epson uređaja na mrežu da biste mogli da proverite status svih projektora sa jednog računara. Softver obuhvata i priključak za prenos poruka da biste slali poruke na Epson uređaje za prikaz koji su povezani na mrežu. Možete i da isključite sve uređaje za prikaz u zgradi posle završetka radnog vremena.

Preuzmi

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Samo instalirajte softver na računaru ili laptopu i bez obzira na to da li imate dva ili pedeset korisnika, možete da delite sadržaj sa svim njihovim računarima preko lokalne mreže.

Download

Arhiva softvera

EasyMP™ Multi-PC Projection – uključite sve korisnike

Samo instalirajte softver na računaru ili laptopu i bez obzira na to da li imate dva ili pedeset korisnika, možete da delite sadržaj sa svim njihovim računarima preko lokalne mreže.

Izaberite do četiri uređaja preko funkcije posrednika da biste istovremeno projektovali njihov sadržaj.

Saznajte više