OČEKUJTE VIŠE OD SVOG PROJEKTORA

Otkrijte u kojoj meri Epson projektor može da se prilagođava pomoću naših softverskih rešenja.

SOFTVER ZA EPSON PROJEKTORE

Iskoristite sve prednosti uređaja koji koristite

Omogućite da izabrani uređaj za prikaz ostvari pun potencijal

Iskoristite prednosti Epson stručnih softverskih rešenje da biste koristili projektor na najbolji mogući način i iskoristili prednosti u vidu poboljšanih funkcija, pouzdanosti i kontrole. Kao vodeći proizvođač projektora u svetu¹ razumemo da postoji potreba za odgovarajućim uređajima za prikaz koji vam omogućavaju da lako i efikasno prezentujete sadržaj onako kako vi to želite i tamo gde to želite.

Zaposleni u kompaniji Epson shvataju da se inspirativne prezentacije ili predavanja ne mogu razdvojiti od inovativnih rešenja. Zato smo osmislili dinamički portfolio za napredne alatke za projektore. Bez obzira na to da li upravljate većim brojem projektora ili želite da budete dinamičniji u poslovanju, ova rešenja će optimizovati produktivnost preduzeća i pružiće vam platformu za najbolju moguću realizaciju poslova i ideja.

Bežični striming i deljenje

Epson iProjection aplikacija

Windows, Mac, iOS, Chromebook i Android

iProjection je naš dopunski softver za bežične ekrane, osmišljen za savremene učionice, konferencijske sale i poslovne prostore u kojima se prezentacije obavljaju preko sopstvenog ekrana.

iProjection aplikacija za iOS/Android

iProjection aplikacija za Windows/Mac

Epson iProjection za Chromebook

Lako i bežično delite sadržaj sa Chromebook-ova na željeni uređaj za prikaz. Prikazujte sadržaj sa jednog Chromebook-a ili ga koristite uz Epson softver iProjection sa funkcijom posrednika, pomoću kog možete da izaberete i do četiri Chromebook-a i da istovremeno prikazujete sadržaj sa njih.

Saznajte više

* Imajte u vidu da iProjection za Chromebook ne može da ima ulogu posrednika – to mora da bude iProjection za Windows, Mac, iOS ili Android.

Preslikavanje ekrana (Miracast)

Bežično prebacujte sadržaj sa izabranih pametnih telefona, tableta i računara koji podržavaju preslikavanje ekrana. Rešenje je dizajnirano i napravljeno sa Wi-Fi Direct-om, tehnologijom koja omogućava da dva uređaja prave direktnu, ravnopravnu Wi-Fi vezu radi preslikavanja ekrana. Ovo rešenje vam omogućava da sa uređaja prikazujete sadržaj, poput slika i video snimaka, bez kablova ili mrežne veze.

Praćenje i kontrola

Upravljanje Epson projektorom

Maksimalno iskoristite vreme pomoću daljinske kontrole. Povežite više Epson uređaja na mrežu da biste mogli da proverite status svih projektora sa jednog računara. Softver obuhvata i priključak za prenos poruka da biste slali poruke na Epson uređaje za prikaz koji su povezani na mrežu. Možete i da isključite sve uređaje za prikaz u zgradi posle završetka radnog vremena.

Preuzmi

Epson Projector Management Connected

Veb servis koji vam omogućava praćenje i kontrolu više projektora putem pregledača - lako je upravljati celim vašim flotom umreženih Epson projektora, bez obzira na to koliko ih imate i gde se nalaze.

Saznajte više

Interaktivnost i saradnja

Easy Interactive Tools

Softver Easy Interactive Tools vam omogućava da koristite interaktivnu olovku ili prst kao miš i da se pomoću nje krećete kroz sadržaj, birate, pomerate, crtate i čuvate sadržaj i imate interakciju sa projektovanim sadržajem sa računara.

Saznajte više

Podešavanje projektora

Epson Setting Assistant

Epson Setting Assistant je aplikacija koja automatski ispravlja oblik projicirane slike tako što pravi fotografije kamerom. Fotografisanjem projiciranog uzorka, aplikacija automatski ispravlja distorziju u projiciranoj slici i prilagođava njezin oblik kako bi odgovarao ekranu.

Preuzmi

Epson Projector Configuration Tool

Postavljanje i konfiguracija velikog broja Epson projektorа nikada nije bilo jednostavnije, zahvaljujući Near Field Communication (NFC) tehnologiji i besplatnoj aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Samo registrujte podatke kompatibilnog projektora dodirivanjem pametnog telefona, pročitajte i uredite postavke u aplikaciji, a zatim otpremite postavke za celu flotu projektorа čak i bez potrebe za uključivanjem projektorа.

Preuzmi

Epson Projector Professional Tool

Ojednostavite instalaciju više projektorа s intuitivnim ispravkama geometrije kao što su spajanje ivica i podešavanje za zakrivljene površine, uz dodatak usklađivanja boje i kontrola osvetljenja.

Preuzmi

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection je aplikacija koja vam omogućava da lako kreirate prilagođeni sadržaj na iPhone ili iPad uređaju. Pomoću aplikacije Epson Creative Projection možete da kreirate originalan i zadivljujući sadržaj uz koji ćete oživeti prostorije, izloge i svaki prostor u svom okruženju kad god poželite. Aplikacija Epson Creative Projection pruža korisnicima pristup nizu kreativnih elemenata koji im omogućavaju da prilagode sadržaj korišćenjem različitih video zapisa, fotografija, teksta i postojećih unapred podešenih filtera ili da otpreme nov sadržaj sa jedinstvenim efektima.

Preuzmi

Epson Projector Content Manager

Softver Epson Projector Content Manager omogućava vam da dodajete slike i video snimke na plejliste i da ih sačuvate na spoljnim memorijskim uređajima (SD kartici ili USB disk jedinici). Kada priključite memorijski uređaj u projektor, lako možete da projektujete sadržaj plejliste bez korišćenja kablova, a možete i da dodajete prilagođene filtere za oblik, efekte preklopnih slojeva i rasporede.

Preuzmi

Softverska rešenja

Izaberite softversko rešenje

6 od 6 resursa

iProjection aplikacija za iOS/Android

Saznajte više

iProjection aplikacija za Chromebook

Saznajte više

iProjection aplikacija za Windows/Mac

Saznajte više

Upravljanje Epson projektorom

Saznajte više

Epson Projector Management Connected

Saznajte više

Easy Interactive Tools

Saznajte više

Epson Setting Assistant 

Saznajte više

Epson Projector Configuration Tool  

Saznajte više

Epson Projector Professional Tool

Saznajte više

Epson Creative Projection

Saznajte više

Epson Projector Content Manager

Saznajte više

Epson iProjection aplikacija za iOS/Android – povežite se i prezentujte bežično

Stupajte u interakciju sa publikom i prezentujte predloge na mnogo dinamičniji način. Sve te mogućnosti vam pruža iProjection aplikacija jer vam omogućava bežičnu prezentaciju dokumenata, slika i web stranica direktno sa iOS ili Android pametnog uređaja.

Ova ugrađena funkcija za napomene vam omogućava da koristite digitalnu olovku, marker ili gumicu zajedno sa opcijama za boju i neprozirnost da biste u realnom vremenu dodavali oznake i pisali napomene na projektovanoj slici.

Preuzmite iProjection aplikaciju iz Google Play-a ili App Store-a, povežite pametni uređaj na istu mrežu na koju je povezan projektor, a zatim pokrenite iProjection aplikaciju.

Preuzmite iz App Store-a Pronađite je u Google Play-u

iProjection aplikacija za Windows/Mac

Držite interaktivne sastanke i povežite i do 50 uređaja sa jednim projektorom preko mreže. Onda možete da izaberete i do četiri od ovih povezanih uređaja i da projektujete sa njihovih ekrana.

Preuzimanje za Windows Preuzimanje za Mac

Instalirajte za Windows

Brzo i napredno povezivanje sa projektorom

Ručna pretraga projektora

Napravite/organizujte profil

Učitavanje postavki projektora iz profila

Podesite opcije projektora

Pregled režima posrednika

Lako delite sadržaj

Epson iProjection aplikacija za Chromebook-ove vam omogućava da se lako krećete kroz prostoriju zbog bežičnog deljenja između Chromebook-ova i ekrana u učionici. Epson iProjection aplikacija za Chromebook-ove može da prikazuje sadržaj sa jednog Chromebook-a ma Epson projektoru.

Preuzmite Epson iProjection aplikaciju iz Chrome veb-prodavnice. Pre nego što podesite Epson iProjection aplikaciju, uverite se da su Chromebook i Epson projektor povezani na istu mrežu.

Pregledajte dokumentaciju za projektor da biste pronašli dodatne informacije o povezivanju ovog proizvoda na mrežu.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Saznajte više

Easy Interactive Tools – sve vam je nadohvat ruke

Učinite prezentacije i predavanja budu još interesantni dodavajući napomene na ekran u realnom vremenu pomoću interaktivne olovke ili vrhova prstiju. Funkcija dodavanja napomene u sadržaj i funkcija bele table vam pomažu da zadržite pažnju publike. Sve što radite na ekranu može da se pripremi unapred, čime štedite vreme jer ne morate da pišete dugačke beleške.

Preuzimanje za Windows Preuzimanje za Mac

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection je aplikacija koja vam omogućava da lako kreirate prilagođeni sadržaj na iPhone ili iPad uređaju. Ukrasite bilo koji prostor tako što ćete kombinovati svoje fotografije i filmove sa ugrađenim šablonima i obrascima aplikacije.

Pomoću aplikacije Epson Creative Projection možete da kreirate originalan i zadivljujući sadržaj uz koji ćete oživeti izloge i svaki prostor u svom okruženju kad god poželite.

Epson Creative Projection je dostupna samo u prodavnici App Store. Pogledajte korisničko uputstvo na mreži.

Epson Projector Professional Tool

Softver Epson Projector Professional Tool vam omogućava da brzo i lako kreirate savršeno usklađene slike. Možete besplatno preuzeti ovu softversku alatku sa interneta i brže podešavati instalacije za više projektora. Ona vam takođe omogućava pristup naprednijim tehnikama bez dodatnih instalacija i softvera.

Preuzimanje za Windows Preuzimanje za Mac

Upravljanje Epson projektorom

Maksimalno iskoristite vreme pomoću daljinske kontrole. Povežite više Epson uređaja na mrežu da biste mogli da proverite status svih projektora sa jednog računara. Softver obuhvata i priključak za prenos poruka da biste slali poruke na Epson uređaje za prikaz koji su povezani na mrežu. Možete i da isključite sve uređaje za prikaz u zgradi posle završetka radnog vremena.

Preuzmi

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Samo instalirajte softver na računaru ili laptopu i bez obzira na to da li imate dva ili pedeset korisnika, možete da delite sadržaj sa svim njihovim računarima preko lokalne mreže.

Download

Epson Setting Assistant 

Епсон Сеттинг Ассистант је апликација која аутоматски исправља облик пројектоване слике тако што снима слике вашом камером. Снимањем фотографије пројектованог узорка, апликација аутоматски исправља изобличење пројектоване слике и прилагођава њен облик тако да одговара екрану.

Preuzmite iz App Store-a Pronađite je u Google Play-u

Epson Projector Configuration Tool

Подешавање и конфигурисање велике флоте Епсон пројектора никада није било једноставније, захваљујући Неар Фиелд Цоммуницатион (НФЦ) и бесплатној апликацији Епсон Пројецтор Цонфигуратион Тоол (ЕПЦТ). Једноставно региструјте податке компатибилног пројектора додиром паметног телефона, прочитајте и уредите подешавања у апликацији, а затим отпремите подешавања у читаву флоту пројектора без потребе да чак и укључујете пројекторе.

Preuzmite iz App Store-a Pronađite je u Google Play-u

Epson Projector Content Manager

Софтвер Епсон Пројецтор Цонтент Манагер вам омогућава да додате слике и видео записе на листе за репродукцију и да их сачувате на спољном уређају за складиштење (СД картица или УСБ диск). Уметањем уређаја за складиштење у пројектор, можете лако да пројектујете садржај своје листе песама без коришћења кабловске везе, као и да додате прилагођене филтере облика, ефекте преклапања и заказивање.

Preuzimanje za Windows

Arhiva softvera

EasyMP™ Multi-PC Projection – uključite sve korisnike

Samo instalirajte softver na računaru ili laptopu i bez obzira na to da li imate dva ili pedeset korisnika, možete da delite sadržaj sa svim njihovim računarima preko lokalne mreže.

Izaberite do četiri uređaja preko funkcije posrednika da biste istovremeno projektovali njihov sadržaj.

Saznajte više

Spremni ste da saznate više?

Porazgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i da povećate efikasnost

¹ Objedinjujemo tehnologije, pronalazimo rešenja