Inovativna tehnologija glave štampača

PrecisionCore je revolucionarni korak napred u tehnologiji štampanja. Projektovan da pruži veću brzinu i nenadmašan kvalitet slike, ovaj čip za štampanje generiše do 40 miliona preciznih tačaka u sekundi uz fantastičnu preciznost rasporeda mastila i manje krivljenja i nesavršenosti.

Suštinska promena u štampanju

PrecisionCore tehnologija sa svojom neverovatnom mogućnošću prilagođavanja uz istovremeno pružanje nenadmašnog kvaliteta slike, brzine i preciznosti, predstavlja fundamentalnu promenu našeg pristupa rešenjima za štampanje.

MicroTFP čip za štampanje

U srcu tehnologije PrecisionCore je čip za štampanje PrecisionCore MicroTFP. Ovaj čip za štampanje je modularan i može se poređati u različitim konfiguracijama glave za štampanje.

Izvanredna brzina i kvalitetet štampe

MicroTFP PrecisionCore čip za štampanje zasnovan na tehnologiji Thin Film Piezo (TFP), koju Epson koristi za industrijske štampače velikog formata, nudi daleko naprednije osnovne performanse u poređenju sa konvencionalnim piezo glavama za štampanje. To obuhvata veću brzinu i precizniji raspored tačaka. TFP aktuatori, koji funkcionišu kao pumpe koje ispaljuju kapljice mastila, debeli su 1 mikron i mogu precizno da kontrolišu oblik kapljica i količinu stopom od 50.000 puta u sekundi za svaku mlaznicu. Pored toga, produžavanjem ploče mlaznica i time produžavanjem linije mlaznica od 1 inča na 1.33 inča, PrecisionCore glave za štampanje mogu da pruže profesionalni kvalitet štampe velikom brzinom uz nenadmšan kvalitet slike.

Potencijal za proširenje

Modularni PrecisionCore čipovi mogu da se kombinuju na razne načine čime se omogućava gradnja različitih glava za štampanje, od linijskih glava za industrijske prese do serijskih glava za stone štampače PrecisionCore daljim razvojem obećava da postane trajna inkdžet tehnološka platforma čiji potencijal tek treba iskoristiti.

Oblikujemo budućnost štampanja pomoću tehnologije bez zagrevanja

Prelazak sa laserskih na štampače koji koriste tehnologiju bez zagrevanja pomoći će vam da trošite manje energije i smanjite uticaj na životnu sredinu.