SKU: C13S042155
Pregled

Pregled

Kompletirajte sliku

Ne dopustite da vas unazadi foto papir lošeg kvaliteta - uz naš Premium sjajni foto papir, zaista ćete istaći svu lepotu vaših fotografija. Od zadivljujućih pejzaža do dragocenih porodičnih trenutaka, ovaj izvanredni, visoko-kvalitetni papir za fotografije biće savršeni finiš za vaša najlepša sećanja. Nije samo njegov izgled superioran, ovaj papir presvučen smolom takođe odiše kvalitetom i pri samom dodiru, zahvaljujući težini od 255gsm.

Najbolja saradnja

Izradite živopisne fotografije vibrantnih boja koje su otporne na rasipanje boja i vodu i poseduju prelepe tonove i neverovatnu preciznost detalja kada se kvalitet Epsonovih papira spoji sa istim kvalitetom njihovih mastila. Ova vrsta papira posebno je dizajnirana da dovede do najboljeg izražaja Epsonovu paletu mastila i štampača u cilju vrhunskog kvaliteta štampanja. To znači da će svaki detalj biti živopisan i na papiru kao i u vašem sećanju, uz prirodne boje, glatke gradacije, realistične tonove kože i još mnogo sličnih kvaliteta.

Uživajte u vašim fotografijama dugi niz godina

Fotografije su tu da zarobe trenutke pre nego što izblede, ali možete biti sigurni da je ovaj papir dizajniran i testiran da vam pruži rezultate koji nikada neće izbledeti, osobito u kombinaciji sa našim štampačima i mastilom.

Idealni za svaki štampač

Ovaj papir daje vrhunske rezultate i kada se koristi sa štampačima i mastilima drugih proizvođača, tako da svako može da uživa u oprobanom Epson kvalitetu.

Kompatibilne glavne jedinice