PREBACIVANJE NA POUZDANIJU, PRODUKTIVNIJU I ODRŽIVIJU ŠTAMPU

WorkForce Enterprise
Pogledajte video
SERIJA WORKFORCE ENTERPRISE

Održiva štampa velike brzine

Iskoristite prednosti doslednog vrhunskog kvaliteta slike sa izuzetno velikim brzinama do 100 str/min. Uz ponudu poboljšane bezbednosti i napredne softverske kompatibilnosti, naši ekološki multifunkcionalni (MFP) štampači WorkForce Enterprise nude izuzetnu pouzdanost i izvanredne performanse sa svakim otiskom.

Brošura serije WorkForce Enterprise AM-C
Brošura serije WorkForce Enterprise 75/100ppm

Fleksibilnost da radite na svoj način

Štampače možete da konfigurišete tako da odgovaraju preciznim potrebama vašeg poslovanja, sa nizom opcionalnih funkcionalnosti.

Čitač kartica za potvrdu identiteta

Opcionalni čitač kartica može da se umetne u panel ispod korisničkog interfejsa tako da mogu da se dodaju čitači kartica drugih proizvođača. Druga mogućnost je da dodate tablu uređaja.

Dodatne 2 kasete za 500 listova
Dodatna funkcija sa jedinicom za povez

Povez (do 20 listova), savijanje na pola (do 3 listova), savijanje na tri dela/C-savijanje (do 3 listova)

Opcionalno heftanje na kraju

Ugaono heftanje za do 50 listova

Opcionalno ležište velikog kapaciteta (HCT)

Do 3000 listova A4

Zaključavanje kasete

Za zaštitu papirnih kaseta kada se štampači koriste na javnim mestima.

Unutrašnji finišer

Mogućnost slaganja, prebacivanja i heftanja dokumenata u 3 različita položaja i podržava samo opcionalno bušenje 2 ili 4 rupa.

Poboljšani grafički korisnički interfejs

Novi korisnički interfejs sa dodirnim ekranom veličine 10,1 inča omogućava lakšu upotrebu i obezbeđuje veću mogućnost prilagođavanja, jednostavniji rad i efikasniji tok rada.

Odlične performanse, do samog kraja

Kvalitet ovih štampača ide mnogo dalje od hardvera, sa višestrukim funkcijama završne obrade nakon završetka štampe. Tiha jedinica heftalice koja se ne zagreva ili jedinica za brošure obezbeđuje ugaono heftanje do 50 listova i može da izbaci ili 3000 listova (brošura) ili 4000 papira (heftanje). Uz podršku za slaganje nakon pomaka, finišer za brošure može da proizvede i do 20 listova sa povezom i listove sa 3 polusavijena lista ili 3 savijena lista. Unutrašnji finišer ima mogućnost slaganja, prebacivanja i heftanja dokumenata u 3 različita položaja i podržava opcionalno bušenje 2 ili 4 rupa.

Bezbednije nego ikad pre

Štampači WorkForce Enterprise nude poboljšane funkcije zbog kojih je štampanje bezbednije nego ikada pre.

 • Zaštita podataka

  HDD šifrovanje, HDD bezbedno brisanje podataka, modul pouzdane platforme (TPM) i šifrovanje lozinki

 • Zaštita uređaja

  Provera potpisa firmvera, bezbednosno pokretanje i nova detekcija malvera tokom rada

 • Kontrola pristupa

  Potvrda identiteta korisnika, ograničenja funkcija i kontrolne evidencije

 • Zaštita dokumenta

  Štampanje uz potvrdu identiteta, skeniranje za potvrdu identiteta i evidentiranje posla

 • Zaštita komunikacije

  IPsec, SNMPv3 i novi TLS1.3

Oblikujemo budućnost štampe uz tehnologiju bez zagrevanja

Prelazak sa laserskog štampača na štampač bez zagrevanja vam omogućava da koristite manje energije i smanjite uticaj štampanja na životnu sredinu.

Rešenja koja uvećavaju vrednost, pojednostavljuju procese i povećavaju tok posla

 • Upravljanje proizvodnjom

  Naša rešenja za upravljanje proizvodnjom i rešenja naših partnera povećavaju produktivnost, a istovremeno stvaraju bezbedno okruženje za štampanje, skeniranje i kopiranje kako bi se zaštitila sredstva kompanije. Rešenja štite korisničke uređaje od neovlašćene upotrebe, a obezbeđuju i veću kontrolu nad troškovima štampanja, sa mogućnošću daljinskog štampanja koje smanjuje upotrebu papira usled nepreuzetih otisaka.

 • Upravljanje flotom

  Sa našim rešenjima za upravljanje flotom, preduzeća mogu da kontrolišu sve svoje štampače i skenere uz automatski prenete podatke koji olakšavaju da se uštede vreme i novac, maksimalno poveća vreme rada i održi produktivnost.

 • Daljinski servis i podrška

  Smanjite troškove servisiranja koristeći naš sistem za praćenje i upravljanje uređajima zasnovan na oblaku koji isporučuje naprednu daljinsku dijagnostiku. Uz bezbednu i laku integraciju, povećajte zadovoljstvo klijenata tako što ćete obezbediti brže reagovanje, manje fizičkih poseta lokaciji klijenta i višu stopu prvih popravki. Praćenje i nadgledanje korišćenja uređaja i smanjivanje zastoja u radu štampača na minimum.

 • Evidentiranje i upravljanje dokumentima

  Pretvorite fizičke informacije u digitalni sadržaj kojim se može upravljati i koji povećava bezbednost podataka na kojima se poslovanje zasniva. Pogledajte rešenja za evidentiranje dokumenata koja se lako integrišu sa našim uređajima.

 • Štampanje preko mobilnog uređaja i iz oblaka

  Usluga štampanja sa mobilnog uređaja i iz oblaka kompanije Epson omogućava korisnicima da štampaju i skeniraju sa pametnog telefona i tableta, u kancelariji ili u pokretu.

 • Epson Open Platform

  Korisnici dobijaju potpunu kontrolu nad štampanjem putem aplikacije zasnovane na Vebu koja im omogućava da prilagode štampač tako da zadovoljava specifične i promenljive poslovne zahteve, u skladu sa razvojem IT sistema preduzeća. ISV rešenja nezavisnih proizvođača su kompatibilna sa uređajima Epson Open Platform.

Asortiman proizvoda WorkForce Enterprise

Spremni ste da saznate više?

Razgovarajte sa nekim iz našeg tima da biste otkrili kako možete da smanjite troškove i radite efikasnije

1 Prosek je zasnovan na osnovu internog testiranja; može da se razlikuje u zavisnosti od broja izabranih kopija, proizvodnog okruženja, kao i postavki za veličinu, orijentaciju i položaj papira.