Pregled

Pregled

Precizno izrađena kaseta sa trakom omogućuje korisnicima da izvrše laku i brzu zamenu i ne ispada tokom štampanja. Savršena usklađenost između mehanizma za štampanje i pokreta trake omogućuje ujednačenu raspoređenost boje, što zauzvrat proizvodi čist i lep izgled krajnjeg štampanog proizvoda i eliminiše zastarelu praksu zategnuća trake.

Naravno, kada je reč o izboru tkanine za traku i debljine mrežice, Epson poklanja posebnu pažnju osobenostima glave štampača da bismo osigurali da se traka ne raspada po ivicama i eliminiše mogućnost njenog zaglavljivanja. Povrh toga, skupe popravke koje su često rezultat loše glave štampača i kvara kase postaju stvar prošlosti.

Epson takođe vrši pažljiv odabir savršene vrste mastila koje se nanosi na traku štampača: kvalitet štampe, ujednačena raspoređenost boje čitavom dužinom trake i zaštita pinova glave štampača od mehaničkog pritiska i zagađenja hemikalijama su važni faktori koji utiču na kvalitet i savršenost dizajna.

Pored i iznad dizajna, Epson polaže veliku vrednost u osiguranje kvaliteta tokom procesa proizvodnje. Na taj način, Epson garantuje izvanredan kvalitet proizvoda u svakom trenutku i maksimalnu usklađenost sa glavnim proizvodom - Epson štampačima.

Podrška

Potrebna vam je podrška?

Preuzmite najnovije upravljačke programe

Kompatibilne glavne jedinice

Dolenavedeni modeli su kompatibilni sa nekim artiklima u ovom asortimanu. Za više detalja pogledajte dolenavedene veze ili uputstvo za vaš proizvod.