EcoTank L1300

Štampanje po ultra niskoj ceni
Iskoristite prednosti štampanja po ultra niskoj ceni formata do A3+ veličine za sve vrste dokumenata sa ovim četvorobojnim štampačem sa ink-tank sistemom
Kompaktan 4-bojni štampač za formate do A3+ za sve korisnike koji vode računa o budžetu, L1300 izgrađen je oko ink tank sistema visokog kapaciteta koji pokriva preko 7,500 crnih strana bez dopune 1.Uz minimalne intervencije, L1300 pruža pristupačnu i laku štampu materijala za oglašavanje, CAD crteža, grafika i izveštaja, savršen je za kancelarijske radnje, prodaju i obrazovne institucije.
SKU: C11CD81401
Pregled

Pregled

Ultra niska cena štampanja

Integrisan ink-tank sistem sa ultra visokim kapacitetom čini L1300 savršenim za obimnu upotrebu gde je važno postići najbolji odnos cene po strani. Idealan za male kancelarije koje proizvode obimne izveštaje, reklamni materijal ili CAD crteže, L1300 dolazi sa pet flašica mastila od 70ml.

Uvećava produktivnost

L1300 integrisani ink tank sistem oslobađa ga od potrebe za punjenjem za do 7,500 crno štampanih strana i 6,500 strana štampanih u boji.1. Kada najzad bude bilo vreme za dopunu, nema potrebe za neredom uz tehnologiju za brzo punjenje mastilom, jasno označena uputstva i brizgalicom protiv izlivanja. Punjenje je jednostavan, brz i čist proces za L1300.

Pouzdani rezultati

Sa namenski izrađenim tenkom za mastilo nema potrebe da se rizikuje skupo stavljanje van prometa ili štampanje lošeg kvaliteta koje dolazi sa upotrebom neovlašćenih ink tank sistema. Potpuno integrisan u sam štampač, L1300-o kontinuirano mastilo pruža vam lako štampanje u jednoj ili više boja u formatima do A3+. Ovaj štampač dolazi sa garancijom od 12 meseci (ili 30,000 strana), što će vam obezbediti mir i pomoć ukoliko vam je potrebna.

Brzo poslovno štampanje

Unutar L1300 nalazi se Epsonova Micro Piezo tehnologija i originalno Epson mastilo koji zajedno obezbeđuju kvalitetnu štampu. Poseduje brzinu štampanja od do 17 strana po minuti (ppm) u boji i 30 strana po minuti (ppm) u crnoj boji 2, sa ISO brzinom štampanja od 5.5 ppm u boji i 15ppm u crnoj. 3.

Ključne karakteristike

  • Odnos cene i kvaliteta Ultra niska cena štampanja po strani
  • Mirna glava Pokrivenost Epsonovom garancijom
  • Epson kvalitet Namenski izrađen, dopunjiv tenk za mastilo
  • Štampanje formata do A3+ Epsonov prvi A3+ 4-bojni ITS štampač
  • Lak za korišćenje Bez muke, laka priprema za rad

Preuzmite dodatne informacije

EcoTank L1300 List sa podacima / brošura PDF
Ink Tank System PDF
ITS Brochure update PDF
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Potrošni materijal

Epson mastila su razvijena tako da rade besprekorno sa Epson štampačima kako bi proizvela jasan tekst bez mrlja koji će trajati generacijama.

664 bočice sa mastilom u 4 boje ,Mastila
Proizvod
Dobit
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Mediji

Dvostrani mat papir
Proizvod
Mat papir teški
Proizvod
Papir za inkdžet štampače foto kvaliteta
Proizvod
Poslovna dokumentacija
Proizvod
Prvoklasni polusjajni foto papir (grafički dizajn)
Proizvod
Prvoklasni sjajni foto papir (grafički dizajn)
Proizvod
Opcije produžene garancije uz CoverPlus

CoverPlus nudi brzu i pouzdanu uslugu za vaše Epson proizvode.

Proizvod
Podrška

Podrška

Potrebna vam je podrška?

Preuzmite najnovije upravljačke programe

Napomene: