EcoTank L1800

Štampanje po ultra niskoj ceni
Epsonov prvi A3+ 6-bojni štampač sa ink-tank sistemom pruža niske troškove štampanja za fotografije i dokumenta u boji.
Kompaktni šestobojni A3 + štampač za kuće i kancelarije sa smanjenim troškovima, L1800 poseduje brzinu štampanja fotografija od 191 sekundi 1. Njegov sistem rezervoara sa mastilom visokog kapaciteta omogućava mu da štampa 1.800 fotografija 10k15 cm 2 bez dopune. Uz minimalne intervencije omogućuje isplativo i lako štampanje fotografija i dokumenata u boji za domove, fotografe i kancelarije koji žele da štampaju u velikom tiražu.
SKU: C11CD82401
Pregled

Pregled

Ultra niska cena štampanja

Integrisani ink tank sistem sa ultra visokim kapacitetom čini L1800 savršenim za obimnu upotrebu pri čemu je postizanje optimalne cene po štampanoj strani važno. Idealan za kućnu i kancelarijsku upotrebu, štampanje fotografija i dokumenata u boji u velikom tiražu, L1800 poseduje šest bočica mastila od 70ml sa visokim kapacitetom.

{bUvećana produktivnost

T}Integrisani ink tank sistem koji poseduje L1800 znači da može bez punjenja da odštampa do 1800 fotografija veličine 10x15cm 2. Kada je konačno vreme za dopunu nema nereda uz brzi sistem dopune mastila, jasno označena uputstva i brizgalicu protiv rasipanja. Punjenje štampača L1800 je lako, brzo i čisto.

Pouzdani rezultati

Unutar štampača štampača L1800 nalazi se Epsonova Micro Piezo tehnologija, original Epsonovo mastilo i sistem kontinuiranog snabdevanja mastilom, što sve zajedno garantuje precizno, postojano i lako štampanje fotografija i dokumenata u boji do veličine A3+ formata. Specijalno izgrađeni i dugotrajni ink tank sistem znači manje vremena provedenog van rada i eliminiše mogućnost štampe lošeg kvaliteta koji se može javiti upotrebom ne-originalnih mastila i ink tank sistema drugih proizvođača. Ovaj štampač dolazi vam sa garancijom od 12 meseci (ili 30.000 štampanih strana), čime vam obezbeđuje mir i pomoć ako vam je potrebna.

Brza štampa

Štampač L1800 poseduje brzinu štampanja od oko 191 sekundi{ s3}, gde je maksimalna brzina štampe do 15 strana po minuti za dokumente u crnoj ili više boja. 3.

Ključne karakteristike

  • Ultra niska cena Namenski izrađen, dopunjiv tenk za mastilo
  • Štampanje fotografija Šestobojni A3+ štampač
  • Kompaktni dizajn Mali otisak, idelan za kućnu upotrebu
  • Sigurnost korišćenja Pokrivenost Epsonovom garancijom kvaliteta
  • Lak za korišćenje Bez muke, laka priprema za rad

Preuzmite dodatne informacije

EcoTank L1800 List sa podacima / brošura PDF
Ink Tank System PDF
ITS Brochure update PDF
Ecotank end user PDF
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Potrošni materijal

Epson mastila su razvijena tako da rade besprekorno sa Epson štampačima kako bi proizvela jasan tekst bez mrlja koji će trajati generacijama.

673 bočice sa mastilom u 3 boje ,Mastila
Proizvod
Dobit
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Mediji

Arhivski mat papir
Proizvod
Dvostrani mat papir
Proizvod
Mat papir teški
Proizvod
Poboljšani mat papir
Proizvod
Prvoklasni polusjajni foto papir (grafički dizajn)
Proizvod
Prvoklasni sjajni foto papir (grafički dizajn)
Proizvod
Podrška

Podrška

Potrebna vam je podrška?

Preuzmite najnovije upravljačke programe

Napomene: