T6736 Light Magenta ink bottle 70ml

Pristupačan i kvalitetan set od šest boja mastila za proizvodnju realističnih i sjajnih fotografija.
Uživajte štampajući visoko-kvalitetne fotografije savršeno definisanih detalja uz duboku crnu i bogate i živopisne ostale boje.
SKU: C13T67364A
Pronađite predstavnika
T6736 Light Magenta ink bottle 70ml
Pregled

Pregled

Visoko-kvalitetno štampanje fotografija

Ovaj set mastila od šest boja na bazi farbe može da proizvede profesionalne, presijavajuće fotografije uz maksimalnu pogodnost. Flašice za boje od 70ml nude izdašnu količinu mastila, što će vam omogućiti da dugo štampate veliki broj fotografija bez brige o troškovima ili potrošenom mastilu.

Oslobodite vašu kreativnost

Slobodno štampajte vaše fotografije bez brige o troškovima uz ovu seriju mastila. Prvi set mastila koji će biti uključen u vašu kupovinu EcoTank štampača pružiće vam dovoljno mastila da odštampate 1.900 fotografija veličine 10x15cm.1.

Originalni kvalitet proizvoda

Uživajte u lakom i pogodnom štampanju uz original Epson mastila. Ulažemo u detaljna istraživanja i najsavremenije proizvodne pogone, posle čega naši proizvodi prolaze detaljnu kontrolu kvaliteta da bismo vam dopremili najkvalitetniji mogući proizvod.

Modeli serije

Ostali proizvodi u ovoj seriji

Proizvod
Dobit
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Dobit:
70 ml
Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice

Dolenavedeni modeli su kompatibilni sa nekim artiklima u ovom asortimanu. Za više detalja pogledajte dolenavedene veze ili uputstvo za vaš proizvod.