Production Photo Paper Semigloss 200 36" x 30m

foto papir od 200 g/m2
Ovaj polusjajni foto papir nudi ekonomično rešenje za štampanje i idealan je izbor za jako osvetljena okruženja. Pravi fotografski izgled namenjen je velikom broju različitih tržišta, uključujući fotografsku industriju, firme, maloprodaju, obrazovanje, organizaciju događaja i još mnogo toga. Sadrži brzosušeći mikroporozni premaz i obezbeđuje štampanje fotografija velikom brzinom, štampanje visokokvalitetnih postera, arhitektonskih crteža i montirane grafike.
SKU: C13S450377
Pronađite predstavnika
Production Photo Paper Semigloss 200 36" x 30m
Pregled

Pregled

Budite bez brige

Kompanija Epson pruža potpuno i sveobuhvatno rešenje za štampanje koje sadrži štampače, mastila, papir i softver, koji su dizajnirani tako da funkcionišu zajedno.

Lako se koristi

Ovaj foto papir se može koristiti sa SureColor štampačima kompanije Epson iz serija SC-T i SC-P koji koriste rolne. Takođe, radi lakšeg korišćenja, kompanija Epson obezbeđuje podešavanja papira i ICC profile. Ove funkcije su kod nekih štampača integrisane u upravljačke programe, tako da korisnik može odmah da počne sa štampanjem (dodatne detalje potražite na web stranici sa informacijama o štampačima). Proizvedeni otisci imaju pravi fotografski izgled i pritom nisu skupi, što omogućava širok spektar različitih primena.

Mogućnosti brze štampe

Mikroporozni premaz na papiru brzo apsorbuje mastilo i omogućava brzu proizvodnju. Rezultat: otisci fotografija koji se brzo suše. Visok kvalitet štampe se takođe postiže i pri niskim dpi vrednostima.

Modeli serije

Ostali proizvodi u ovoj seriji

Proizvod