Photo Papir Presijavajući - 10x15cm - 100 listova

Fotografije mogu u trenutku da vam vrate specijalne i srećne trenutke - neka vaše dođu do izražaja uz ovaj pristupačni, presijavajući foto papir. Nema potrebe da birate između cene i kvaliteta - ovaj papir pristupačne cene pružiće vam vrhunski kvalitet i mogućnost da odštampate svoje omiljene fotografije.
SKU: C13S042548
Pronađite predstavnika
Photo Papir Presijavajući - 10x15cm - 100 listova
Pregled

Pregled

Izvanredne fotografije po pristupačnim cenama

Šta ako postoji foto papir koji bi vam pružio vrhunski kvalitet, bez brige o ceni? Iskoristite najbolje iz oba sveta uz ovaj 200gsm papir presvučen smolom koji daje odlične rezultate uz iznenađujuće pristupačnu cenu. Štaviše, možete da štampate fotografije po želji u bilo kom trenutku. Oživite svoje fotografije i podelite ih sa voljenima uz ovaj presijavajući foto papir odličnog kvaliteta i niske cene.

Štampanje je partnerstvo

Uživajte u živopisnim bojama, prelepim tonovima i neverovatnim detaljima, kombinovanjem Epsonovih papira i mastila. Ovaj papir specijalno je proizveden da odlično ide uz Epsonovu selekciju mastila i štampača radi pružanja najboljeg mogućeg kvaliteta. To znači da će svaki detalj na fotografiji biti isto tako živopisan kao u vašem sećanju, uz prirodne boje, glatke gradacije, realistične tonove kože i još više sličnih kvaliteta.

Sjajan za svaki štampač

Ovi papiri postižu odlične rezultate i sa štampačima i mastilima drugih proizvođača tako da svako može da iskoristi Epsonovu stručnost i kvalitet proizvodnje.

Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice