Fine Art Cotton Textured Bright A3+ 25 Sheets

Živopisni otisci sa teksturom
Reprodukujte umetnička dela ili odenite fotografske otiske u novo ruho pomoću ovog papira sa teksturom, koji podseća na tradicionalne akvarel papire. Ovaj hladno presovani arhivski papir bez kiselog sadržaja i na bazi pamuka reprodukuju boje, tonove i detalje – i osigurava ih za godine koje dolaze. Predviđen je za besprekornu upotrebu sa različitim Epson štampačima sa mastilom na bazi pigmenta.
SKU: C13S450289
Pronađite predstavnika
Fine Art Cotton Textured Bright A3+ 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivski kvalitet

Za proizvodnju ovog prefinjenog pamučnog slikarskog papira izuzetnih arhivskih svojstava, čuvena fabrika hartije koristi probrane visokokvalitetne sirovine, koje osiguravaju dugogodišnje uživanje u štampanim otiscima.

Izvanrednih boja i detalja

Kada se udruže naša napredna UltraChrome mastila sa ovim vrhunskim slikarskim papirom sa teksturom, lepota vaših fotografskih ili slikarskih dela blista živopisnim raskošnim bojama i dubokim crnim tonovima. Predviđeno je da se naš slikarski papir pamučne teksture koristi u tandemu sa tehnologijom premazivanja papira, čime se omogućava reprodukovanje najveće moguće palete boja od našeg mastila, a ujedno se postižu savršeni detalji, istaknuti pogodnom teksturom papira.

Kompletno rešenje

Kako da najlakše ostvarite najbolje rezultate? Odaberite proizvode koji funkcionišu zajedno. Oslobodite se briga uz naše papire, mastila, štampače, glave za štampanje i softver koji su testirani tako da pruže najbolje rezultate.

Brzo i jednostavno podešavanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za Epson Surecolor SC-P štampače, tako da su sva podešavanja spremna, pa možete da štampate bez problema.

Završna obrada prema vašim potrebama

Ova paleta zadovoljava najzahtevnije potrebe, od svetlobele glatke površine za fotografije, pa sve do bele površine sa prirodnom teksturom za reprodukciju umetničkih dela.

Modeli serije