Fine Art Cotton Smooth Natural A2 25 Sheets

Prefinjena i suptilna štampa
Uverite se u prednosti glatke i prirodne završne obrade ovog toplo presovanog arhivskog papira na bazi pamuka, koji verno reprodukuje boje, tonove i detalje – i čuva ih u godinama koje dolaze. Možete očekivati jedno prijatno iskustvo pošto su dizajnirani da rade savršeno sa različitim Epson štampačima koji koriste mastilo na bazi pigmenta.
SKU: C13S450269
Pronađite predstavnika
Fine Art Cotton Smooth Natural A2 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivski kvalitet

Za proizvodnju ovog prefinjenog pamučnog slikarskog papira izuzetnih arhivskih svojstava, čuvena fabrika hartije koristi probrane visokokvalitetne sirovine, koje osiguravaju dugogodišnje uživanje u štampanim otiscima. Prirodna bela boja ovog papira, koja ne sadrži optičko osvetljujuće sredstva (bez OBA), je posebno pogodna za konzervaciju muzejskog materijala.

Izvanrednih boja i detalja

Lepota vaših fotografskih ili slikarskih dela blista živopisnim raskošnim bojama i dubokim crnim tonovima kada koristite naša napredna UltraChrome mastila sa slikarskim glatkim papirom od pamuka vrhunskog kvaliteta. U proizvodnji ovog slikarskog papira se primenjuje tehnologija premazivanja, čime se omogućava reprodukovanje najveće moguće palete boja od naših mastila, a ujedno se postižu savršeni detalji i glatki prelazi tona.

Kompletno rešenje

Kako da najlakše ostvarite najbolje rezultate? Odaberite proizvode koji zajedno funkcionišu na pouzdan način. Oslobodite se briga uz naše papire, mastila, štampače, glave za štampanje i softver koji su testirani tako da pruže najbolje rezultate.

Brzo i jednostavno podešavanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za Epson Surecolor SC-P štampače, tako da su sva podešavanja spremna, pa možete da štampate bez problema.

Završna obrada prema vašim potrebama

Bez obzira na projekat, naša paleta slikarskog papira ima završnu obradu koja može biti sjajno glatka, prirodno glatka, sjajna sa teksturom i prirodna sa teksturom.

Modeli serije

Ostali proizvodi u ovoj seriji