SKU: C13T07C14A

Mastilo Epson Claria ET Premium

Pregled

Pregled

Niski troškovi štampe

Veoma niska cena po odštampanoj strani jer su EcoTank štampači opremljeni inovativnim sistemom za dopunu mastila bez nereda i bočicama sa mastilom koje se lako koriste. Odštampajte do 2300 visokokvalitetnih fotografija pomoću jednog kompleta bočica sa mastilom¹.

Fotografije koje će trajati generacijama

Možete biti potpuno sigurni da će fotografije štampane pomoću mastila Claria ET Premium trajati u foto-albumu do 300 godina2.

Originalni proizvod

Uživajte u jednostavnoj i pouzdanoj štampi pomoću originalnih Epson mastila. Investiramo u opsežno istraživanje, napredna proizvodna postrojenja i podvrgavamo proizvode rigoroznim testovima kako bismo vam pružili najbolji kvalitet. Osim toga, sa dizajnom sledeće generacije, Epson bočice sa mastilom su lakše za korišćenje nego ikada pre. Ponovo osmišljene bočice omogućavaju laku dopunu mastila bez prosipanja i osiguravaju da se svaki rezervoar puni isključivo odgovarajućom bojom.

Kompatibilne glavne jedinice

Dolenavedeni modeli su kompatibilni sa nekim artiklima u ovom asortimanu. Za više detalja pogledajte dolenavedene veze ili uputstvo za vaš proizvod.

Napomene: