Epson TM-T20III Series

POS štampač za račune
Ovaj osnovni model termalnog POS štampača za račune pruža ekonomično POS rešenje sa velikim brzinama štampanja i ekonomičnim funkcijama.
Kombinacija velikih brzina štampanja, visoke pouzdanosti i ekonomičnog rada čine ovaj štampač obaveznim za maloprodajne objekte, specijalizovane prodavnice, ugostiteljske objekte i piljare.

Support
Epson TM-T20III Series
Pregled

Pregled

Pristupačan

Ovaj model osnovnog POS štampača za račune je lak za korišćenje i njegova širina štampanja iznosi 80 mm. Njegova funkcija automatskog smanjivanja potrošnje papira umanjuje gornje i donje margine, širinu za novi red i visinu bar-koda, što omogućava fleksibilnije štampanje računa. Ta funkcija prati i kontroliše količinu papira koji se koristi. Troškovi papira se minimalizuju tako što se gornji logotip štampa na narednom računu pre rezanja, pa se gornja margina dodatno smanjuje za 12 mm.

Pouzdan

Sa prosečnim vremenom između otkazivanja (MTBF) od 360.000 sati i vekom trajanja mehanizma od 15 miliona linija, možete da se oslonite na TM-T20III u okruženjima sa velikim obimom štampe.

Fleksibilan

TM-T20III ima ugrađeni USB interfejs. Možete da birate između dva modela: 1) USB + serijski, 2) Ethernet, što čini model dugoročnom investicijom pošto u bilo kom trenutku može da se menja povezivanje.

Brz

Brzina štampanja od 250 mm/s vam štedi vreme, a konkurentna cena i troškovi rada novac. Idealno kada trebate brzo izaći na kraj sa redovima.

Ključne karakteristike

  • Ekonomičan Funkcija automatskog smanjivanja potrošnje papira
  • Pouzdan Vek trajanja mehanizma od 15 miliona linija
  • Velika brzina štampanja Brzina štampanja od 250 mm/s
  • Fleksibilne mogućnosti povezivanja Dva modela: 1) USB + serijski 2) Ethernet
  • Bez brige Epson je proizvođač POS štampača broj jedan u Evropi1

Preuzmite dodatne informacije

Epson TM-T20III Series List sa podacima / brošura PDF
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Opcije

Izaberite iz širokog asortimana opcija i dodatne opreme.

Proizvod
Podrška

Podrška

Potrebna vam je podrška?

Preuzmite najnovije upravljačke programe

Napomene: