TM-m30III model sa Wi-Fi i Bluetooth vezom

Brz, kompaktan, višenamenski
Mobilni POS štampač za račune TM-m30III nudi širok opseg sjajnih funkcija, veću pouzdanost i poboljšane funkcije povezivanja.
Zahvaljujući elegantnom i izuzetno kompaktnom dizajnu, kao i mnoštvu unapređenih funkcija, Epson TM-m30III je idealno rešenje za okruženja u kojima je brzo, jednostavno i pouzdano štampanje računa od ključne važnosti. Ovaj model je savršena kombinacija mobilnosti, povezanosti, pouzdanosti i lakoće korišćenja, a namenjen je ispunjenju potreba sve većeg broja preduzeća.

Support
SKU: C31CK50151
TM-m30III model sa Wi-Fi i Bluetooth vezom
Pregled

Pregled

Sadrži još više funkcija nego prethodni modeli iz izuzetno popularne serije TM-m30 kompanije Epson, zauzima veoma malo prostora zahvaljujući svom superelegantnom dizajnu i nudi jednostavno, ekonomično i pouzdano štampanje računa u svim okruženjima u kojima je prostor skučen. Pored priključka USB tip C PD (Power Delivery), TM-m30III (bežični model) takođe ima ugrađenu podršku za Wi-Fi i Bluetooth, kao i antibakterijski premaz koji obezbeđuje zaštitu od prodora tečnosti u skladu sa standardima IPX2, tako da je idelano rešenje za zahtevna okruženja poput kuhinje. Takođe, ovaj model je idealan za kioske i samouslužne kase jer ima sistem koji detektuje potrošenost papira, a uz vrhunski mehanizam za ravnanje papira uvek dobijate savršene račune na koje je samo potrebno staviti potpis. TM-m30III sada ima podršku za Android i Windows, kao i za iOS, a isporučuje se sa linkovima za video-tutorijale koji omogućavaju brzo i lako podešavanje i konfigurisanje.

Ključne karakteristike

  • Potpuno nov, moderan dizajn Izuzetno kompaktan, elegantan, pouzdan i pristupačan
  • Veće mogućnosti povezivanja sa mobilnim uređajima Ima USB tip C PD priključak i ugrađenu podršku za Wi-Fi i Bluetooth
  • Stvoren da bude efikasan Ima detektor potrošenosti papira i vrhunski mehanizam za ravnanje papira
  • Napravljen za zahtevna okruženja IPX2 zaštita od prodora tečnosti i antibakterijska zaštita površina
  • Podrška za veći broj platformi Sada ima podršku za Android i Windows, kao i za iOS
Modeli serije

Otkrijte još proizvoda u seriji