BRZA I POUZDANA USLUGA ZA VAŠE EPSON PROIZVODE

CoverPlus je program kompanije Epson koji podrazumeva produženu garanciju i pružanje usluga uz potpunu sigurnost jer nudi garanciju za sve delove i korišćenje uređaja i opreme tokom trajanja ugovora CoverPlus.
COVERPLUS

Garancija koja vam pruža potpunu sigurnost

Želimo da našim klijentima ponudimo brzu i pouzdanu uslugu kojom ćemo obezbediti ponovno i besprekorno korišćenje Epson proizvoda u najkraćem mogućem roku.

Dolazak u hitnim slučajevima

Popravke u okviru garancije CoverPlus su naš prioritet. Možete biti potpuno sigurni da će naši ovlašćeni serviseri sve popravke izvršiti najbrže i najpogodnije za vas.

Originalni delovi i popravke

Zamenu i popravku vrše obučeni inženjeri kompanije Epson. Pri svakoj popravci Epson proizvoda koriste se Epson originalni rezervni delovi koji ispunjavaju iste visoke standarde kvaliteta kao vaš proizvod. Zahvaljujući našim lokalnim i centralizovanim skladištima, Epson vam garantuje dostupnost rezervnih delova čime se smanjuje eventualno vreme obustave rada.

Podrška tokom celog radnog veka proizvoda

Kupovinom Epson proizvoda stičete pravo na doživotnu tehničku podršku. Iskoristite našu obimnu bazu znanja koja se nalazi na našem sajtu za podršku ili nam se obratite putem ćaskanja na mreži, e-pošte ili telefona. Stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu podrške i pomoći za kupljeni Epson proizvod, kao i za davanje saveta prilikom odabira i definisanja Epson proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Pronađite proizvod

Pronađite proizvod i pogledajte dostupne CoverPlus pakete.

Standardna garancija u poređenju sa garancijom CoverPlus

Standardna garancija
CoverPlus
Program produženja radnog veka proizvoda
Period trajanja garancijeStandardno 1–2 godineUkupno do 5 godinaDo 8 godina za obuhvaćene proizvode
Vreme odzivaCiljano vreme odzivaPrioritetno vreme odzivaPrioritetno vreme odziva
Zameni vrstu standardne uslugeNeDaDa


Vrste usluga koje pružamo

Garancija CoverPlus pruža veliki broj usluga:

Kako kupiti CoverPlus

Evo 5 jednostavnih koraka koji će vam pomoći da kupite i koristite produženu garanciju CoverPlus.

Kako kupiti program produženja radnog veka proizvoda

Produžite životni vek vašeg omiljenog Epson proizvoda kupovinom naše nove garancije koja pruža dodatnu zaštitu i štiti novac koji ste uložili.

Ne zaboravite da registrujete garanciju CoverPlus

Nakon kupovine Epson proizvoda imate rok od 60 dana da kupite CoverPlus paket. Nakon kupovine CoverPlus paketa, imate rok od 8 meseci da svoj proizvod registrujete preko interneta.

Često postavljana pitanja

Kada mogu da kupim CoverPlus paket?

Paket možete da kupite u roku od 60 dana od dana instaliranja Epson proizvoda.

Od kog datuma mogu da koristim usluge obuhvaćene Epson CoverPlus paketom?

Paket možete koristiti od 1. dana nakon što instalirate proizvod koji ste prethodno registrovali. Na primer, 3-godišnji CoverPlus paket traje 3 godine od dana kada ste kupili proizvod.

Da li tokom garantnog perioda postoji ograničenje koliko puta mogu da zatražim pomoć u vezi sa popravkom proizvoda?

Ne postoji ograničenje. Možete zatražiti popravku proizvoda onoliko puta koliko je potrebno dokle god važi garancija Epson CoverPlus. Kompanija Epson ima pravo da zameni proizvod odgovarajućim drugim proizvodom ukoliko smatra da dalja popravka nije isplativa.

Kako da znam kada ističe garancija za proizvod?

Posetite https://warrantycheck.epson.eu/ i unesite serijski broj. Videćete informacije u vezi sa standardnom i eventualnom produženom garancijom vašeg proizvoda.

Kako da se obratim za pomoć ukoliko mi je potrebna?

Možete se obratiti lokalnoj Epson službi za podršku putem telefona, e-pošte ili ćaskanja na mreži. Kompletnu listu brojeva i kontakata možete pronaći ovde.