Izjava o privatnosti

Lični podaci koji se čuvaju u Epsonovoj evidenciji za potrebe upravljanja takmičenjima

Verzija 2.0 17/03/2021

Ova izjava pruža informacije o vašim ličnim podacima koji se čuvaju u Epsonovoj evidenciji za potrebe upravljanja takmičenjima.

Epson će prikupiti i zadržati:

  • Osnovne kontakt informacije kao što su ime, e-mail adresa, telefonski broj koji ste naveli prilikom registracije za takmičenje putem namenske web stranice ili društvenih medija.

  • Dodatne informacije u vezi sa takmičenjem u kome učestvujete ako to zahtevaju pravila.

  • Informacije koje prikupljaju Epsonovi računarski sistemi o vašoj upotrebi Epsonovih web sajtova i načinu na koji Epson komunicira sa vama. To uključuje informacije prikupljene putem kolačića i drugih sličnih alata.

Epson" ("kontroler" informacija) je:

Epson Europe B.V. (Data Protection Administration)
Azië Building, Atlas Arena,
Hoogoorddreef 5,
1101BA Amsterdam Zuid,
The Netherlands.

Svrha obrade vaših ličnih podataka:

(„Obrada“ znači sve što Epson radi sa informacijama o vama, uključujući njihovo prikupljanje, skladištenje, upotrebu i otkrivanje.)

Jedina svrha zbog koje će Epson obrađivati vaše lične podatke je upravljanje nadmetanjem u kojem učestvujete.

Pravni osnov za ovu svrhu je vaša saglasnost koju ste dali prilikom dobrovoljne registracije za učešće na takmičenju i da bi Epson sproveo takmičenje u skladu sa uslovima.

Epson će zadržati vaše lične podatke u periodu od 3 meseca od završetka upravljanja predmetnim takmičenjem. Podaci će se zatim izbrisati, osim ako ih nije potrebno zadržati u skladu sa zakonskim zahtevima koji se odnose na bankarstvo ili porez. Posle ovog perioda neke informacije mogu se zadržati, ali samo anonimno ili kao deo arhiviranih zapisa.

Epson može da koristi eksterne partnere za obavljanje određenih zadataka obrade u ime kompanije. Neki ili svi vaši lični podaci mogu se otkriti takvim trećim stranama, ali oni mogu da ih koriste samo u svrhe u koje i Epson drži vaše podatke i u skladu sa Epsonovim uputstvima.

Kao „subjekat podataka“ imate zakonski priznato pravo da zatražite od Epsona pristup, ispravku ili brisanje ličnih podataka ili da ograničite obradu podataka koji se tiču vas ili da se protivite njihovoj obradi, kao i pravo na mogućnost prenosivosti podataka i pravo na podnošenje žalbe nadzornom organu.

Evropskog službenika za zaštitu podataka kompanije Epson možete kontaktirati pismeno na „The EDPO, Epson Europe B.V. Azië Building, Atlas Arena, Hoogoorddreef 5, 1101BA Amsterdam Zuid, Holandija“ ili preko e-mail adrese: EDPO@epson.eu ili preko kontakt obrasca.

Ova izjava odnosi se samo na informacije u Epsonovoj evidenciji za upravljanje takmičenjem. Ako Epson obrađuje informacije o vama u drugim bazama podataka, bićete posebno obavešteni.

Prijavljivanje i učešće na takmičenju dozvoljeni su samo korisnicima odgovarajućeg uzrasta.

Ako se nalazite izvan EU, Epson će preneti neke vaše lične podatke, izvan EU, osoblju Epson grupe u datom regionu i dobavljačima usluga koje Epson koristi u tom regionu. Ovo će biti predmet zaštite propisane zakonom.

1 Kolačići su datoteke podataka koje se postavljaju na uređaj kada se koristi za posetu web sajtu. Ovi kolačići se mogu koristiti u mnoge svrhe, uključujući praćenje vaših želja i web stranica koje posećujete dok koristite web sajt. Kolačiće možete onemogućiti koristeći podešavanja pregledača. Međutim, neke funkcije Epsonovih web stranica možda neće raditi ispravno ili će raditi sporo ako onemogućite kolačiće. Takođe, imajte na umu da ako odlučite da blokirate kolačiće, neke preferencije oglašavanja povezane sa kolačićima možda neće biti poštovane.

Pored toga, alati Google analitike kompanije Google Inc. koriste se za prikupljanje i analizu istorije korišćenja itd. Ovi alati koriste kolačiće prve strane za beleženje podataka o vašem pristupu. Pogledajte Politiku privatnosti Google analitike koju koristi ova usluga:
http://www.google.com/policies/privacy/