MOBILNI SKENERI

Napravite mobilnu kancelariju uz podršku globalnog lidera u rešenjima za skeniranje. Napravljen sa performansama u prvom planu, asortiman Epson mobilnih poslovnih skenera predstavlja idealno rešenje za radnike na terenu i radna okruženja koja iziskuju agilnost ili su kompaktna.

Preuzmite brošuru

Snimite svaki detalj

Mobilni A4 skeneri za lako i efikasno upravljanje podacima u pokretu ili u kompaktnim radnim okruženjima.

Kompaktni

Idealni za prostorije za prijem gde je prostor ograničen a efikasna obrada dokumenta obavezna. Epson skeneri su dizajnirani za snimanje obrazaca, priznanica i vizitkarti radi organizovanog vođenja podataka.

Skenirajte na bilo kom mestu

Skenirajte sve što vam je potrebno u pokretu pomoću rešenja za mobilno skeniranje kompanije Epson. Kompaktni, laki uređaji mogu lako da se nose i koriste izvan kancelarije i optimizovani su za brze i precizne rezultate na svim modelima.

Saznajte više

Izuzetno organizovani

Gde god da vas posao dovede, osećajte da ste u mogućnosti da skenirate šta god vam je potrebno. Uključen je i asortiman softverskih paketa da bi poboljšao produktivnost i automatizovao procese.

Saznajte više

Fleksibilni

Skenirajte materijale od 35 do 270 gsm ili skenirajte mali broj dokumenata odjednom pomoću modela WorkForce DS-310 i DS-360W zahvaljujući zgodnom automatskom uvlačenju dokumenata od 20 stranica.

Saznajte više

Opcije napajanja i Wi-Fi

Asortiman Epson mobilnih skenera uključuje izbor izvora napajanja. Birajte između konvencionalnog utikača ili USB kabla ili koristite ugrađene litijum-jonske baterije koje su dostupne na ES-60W, DS-80W i DS-360W uređajima radi lakog doživljaja skeniranja.

Ugrađene Wi-Fi i Wi-Fi Direct funkcije modela ES-60W, DS-80W i DS-360W omogućavaju snimanje dokumenata i njihovo prebacivanje direktno sa pametnih telefona i tableta bez potrebe za kablovima.

Epson DocumentScan

Preuzmite sa platforme App Store Pronađite na platformi Google Play

Glavne prednosti

 • Skeneri poput WorkForce DS-70 i DS-80W su među najlakšim proizvodima u klasi i mogu lako da se nose u torbama ili tašnama.
 • Sa brzinama do 25 stranica u minutu, asortiman WorkForce mobilnih skenera omogućava brzo i lako skeniranje na bilo kom mestu.
 • Asortiman Epson mobilnih skenera uključuje izbor izvora napajanja. Birajte između konvencionalnog utikača, USB kabla ili koristite ugrađene litijum-jonske baterije koje su dostupne na izabranim modelima.
 • Nova LCD ploča definiše poslovne zadatke
 • Nema perioda zagrevanja zahvaljujući kontaktnom senzoru za slike. Možete odmah da skenirate.
 • Trajno skeniranje sa automatskim režimom uvlačenja papira ubrzava proces skeniranja.
 • Asortiman softverskih rešenja dizajniran da odgovara vašim potrebama.
 • Može da obrađuje asortiman materijala od 35 do 270 gsm i do 1,8 metara uz režim skeniranja za dugačak papir.
 • Kompaktan, lak i robustan dizajn, do 30% manji od ranijih modela1.

ES asortiman

Skenirajte dokumente i lako pravite PDF-ove koji mogu da se pretražuju pomoću asortimana najmanjih i najlakših skenera kompanije Epson. Iskoristite ScanSmart softver koji se lako koristi. Radite na način koji vam odgovara uključujući čuvanje u JPEG, PDF i PDF/A formatima i skeniranje u datoteci, slanje e-pošte, štampanje, klaud usluge, Windows Word, Excel i PowerPoint.

ScanSmart softver

Uz najnoviji ScanSmart softver kompanije Epson, skeniranje, menjanje i čuvanje dokumenata u samo tri prosta koraka nikada nije bilo lakše.

Saznajte više

DS asortiman

Ostanite izuzetno organizovani i postavite kancelariju na bilo kom mestu pomoću lakog i kompaktnog rešenja za skeniranje.

Profesionalni softver za snimanje dokumenata kompanije Epson je dostupan u DS asortimanu skenera, uključujući napredne funkcije za davanje naziva dokumentima, razdvajanje dokumenata i preusmeravanje dokumenata po preduzeću i šire. Pravite profile za posao i automatizujte procese da biste optimizovali tok rada.

Uključeni su napredan softver za skeniranje i podrška za TWAIN upravljački program. Čuvajte datoteke u sledećim formatima: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

 • Epson napredno snimanje
 • Integracija radnih postupaka
 • Prepoznavanje bar-kodova za sortiranje dokumenata i davanje naziva dokumentima.
 • Zonsko optičko prepoznavanje znakova za davanje naziva dokumentima
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Saznajte više

Saznajte više o drugim asortimanima poslovnih skenera

Ravni skeneri

Stanite na kraj prenatrpanosti papirologijom i ubrzajte procese radnih postupaka dokumenata pomoću asortimana pouzdanih i prilagodljivih ravnih skenera.

Saznajte više

Skeneri za ubacivanje dokumenata

Oduševiti i iznenaditi klijenata inovativnim proizvodima i uslugama samo je početak.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o Epson rešenjima, jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i Epson predstavnik će vam se javiti.
Polja sa oznakom * su obavezna.

 • PODRŠKA

  Da li vam je potrebna pomoć?

  Posetite našu stranicu podrške da biste pronašli korisne informacije i saznali kako da nas kontaktirate.

  Saznajte više
 1. U poređenju sa skenerom Epson WorkForce DS-30.
Uporedi
Zatvori

Uporedi proizvode

od 3 izabrana

Uporedi izabrano