Fine Art Cotton Smooth Bright 17" x 15m

Uglađeno i živopisno štampanje
Uživajte u glatkoj i sjajnoj završnoj obradi ovog slikarskog papira. Zahvaljujući izuzetnim sirovinama od kojih je proizveden, ovaj hladno presovani arhivski papir na bazi pamuka verno reprodukuju boje, tonove i detalje – i osigurava ih za godine koje dolaze. Predviđen je za besprekornu upotrebu sa različitim Epson štampačima sa mastilom na bazi pigmenta.
SKU: C13S450270
Pronađite predstavnika
Fine Art Cotton Smooth Bright 17" x 15m
Pregled

Pregled

Arhivski kvalitet

Za proizvodnju ovog prefinjenog pamučnog slikarskog papira izuzetnih arhivskih svojstava, čuvena fabrika hartije koristi probrane visokokvalitetne sirovine, koje osiguravaju dugogodišnje uživanje u štampanim otiscima.

Izvanrednih boja i detalja

Lepota vaših fotografskih ili slikarskih dela, blista živopisnim raskošnim bojama i dubokim crnim tonovima kada koristite naša napredna UltraChrome mastila, sa slikarskim glatkim papirom od pamuka vrhunskog kvaliteta. U proizvodnji ovog slikarskog papira se primenjuje tehnologija premazivanja, čime se omogućava reprodukovanje najveće moguće palete boja od naših mastila, a ujedno se postižu savršeni detalji i glatki prelazi tonova.

Kompletno rešenje

Kako da najlakše ostvarite najbolje rezultate? Odaberite proizvode koji zajedno funkcionišu na pouzdan način. Oslobodite se briga uz naše papire, mastila, štampače, glave za štampanje i softver koji su testirani tako da pruže najbolje rezultate.

Brzo i jednostavno podešavanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za Epson Surecolor SC-P štampače, tako da su sva podešavanja spremna, pa možete da štampate bez problema.

Završna obrada prema vašim potrebama

Ova paleta zadovoljava najzahtevnije potrebe, od svetlobele glatke površine za fotografije, pa sve do bele površine sa prirodnom teksturom za reprodukciju umetničkih dela.

Modeli serije

Ostali proizvodi u ovoj seriji