POUZDANA ŠTAMPA KOJA ŠTEDI VREME I NOVAC

LAPTOP CENTAR KORISTI ITS ŠTAMPAČE U SVIH 11 RADNJI

Laptop Centru, jednom od najbrže rastućih prodajnih lanaca specijalizovanih za laptop računare u Srbiji, bila je potrebna zamena starih štampača, jer im se prečesto dešavao zastoj u štampi usled brzog pražnjenja kertridža. Pored toga, mesečni obimi štampe počeli su da prevazilaze obime koje može podmiriti klasičan inkdžet štampač.

Dugoročna investicija

Kako je Laptop Centru bilo neophodno rešenje koje bi im omogućilo da štampaju više, a da pritom potroše što manje vremena i resursa, ITS štampači nametnuli su se kao opcija koja zadovoljava oba kriterijuma.
“Odličan su izbor za sve korisnike koji traže visok kvalitet i veliki obim štampe, a da pri tome ne moraju često da menjaju i dopunjuju svoje kertridže”, mišljenje je Saše Đorđevića, komercijaliste u Laptop Centru.
Nakon inicijalnog podešavanja, za koje su zaposleni rekli da je jednostavno za svakoga sa osnovnim poznavanjem računara i štampača, tim koji radi u direkciji priznaje da nisu dopunjavali rezervoare za mastila u njihovom štampaču L200 preko šest meseci!
“Epson ITS štampači nam pružaju ekonomičnu štampu. Kanisteri sadrže veliki količinu mastila, što nam omogućuje dug period eksploatacije i štedi naše vreme i novac”, rekao je Stevica Kujundžić, vlasnik Laptop Centra.

Pouzdani i izdržljivi

Jedan od odlučujućih faktora  zbog kojih se Laptop Center odlučio za Epson ITS rešenja jeste pouzdanost, odnosno izdržljivost glave štampača.
“Imao sam iskustvo sa inkdžet modelima iz consumer kategorije koje proizvodi konkurencija, ali moram priznati da Epson i njihova Micro Piezo tehnologija prednjače kada je u pitanju pouzdanost i izdržljivost glave štampača. To je još jedan razlog zbog kojeg smo izabrali Epson”, rekao je Saša.

Štampa u firmi bolja nego u štampariji

Četvorobojni ITS štampači koji su instalirani u svih jedanaest radnji Laptop Centra koriste se za štampanje dokumenata u boji, lifleta i reklamnih materijala i već su se dokazali u  kvalitetu štampe. “U poređenju sa konkurentskim štampačima koje sam koristila, L200 koji imamo u kancelariji daje mnogo bolji kvalitet štampe”, rekla je Brankica Gošić, web i grafički dizajner u direkciji Laptop Centra.
Zaposleni koji koriste ITS štampače kažu da su prednosti štampanja na licu mesta ne samo vremenska efikasnost već i da košta manje nego u štampariji.