Ostvarite pozitivan uticaj i podržite društveno distanciranje sa Epsonovim rešenjima za prikaz

Skalabilne veličine prikaza i prenosna rešenja nude povećanu fleksibilnost i čine sadržaj vidljivim svima, čak i kade je povećan razmak između ljudi u grupi

Ostvarite pozitivan uticaj i podržite društveno distanciranje sa Epsonovim rešenjima za prikaz

Novi Epson modeli: EB-E20, EB-X49, EB-W49, EB-982W, EB-992F i EB-FH52

Omogućujući sjajne i skalabilne veličine ekrana do 350 inča po pristupačnoj ceni, ova nova osnovna rešenja za poslovanje i obrazovanje služe da omoguće povratak na radno mesto, pomažući društveno distanciranje.

„Povratak na poslao kao i ponovno aktiviranje sistema obrazovanja doneće brojne izazove uzimajući u obzir mere društvenog distanciranja. Za razliku od flat panel modela, naša nova rešenja za prikaz nude fleksibilnost i skalabilne veličine ekrana do 350 inča, čineći ih prilagodljivim i pogodnim za više postavki, omogućavajući jasan prikaz sadržaja i vidljivost - čak i onima koji su udaljeniji u učionici ili prostoriji za sastanke ", kaže Tvrtko Ljubic, menadžer za poslovne proizvode i rešenja za Epson Balkan.

„Uz bežično povezivanje i preslikavanje ekrana pomoću Miracast tehnologije, naša rešenja su jednostavna kako za postavljanje, tako i korišćenje.“

Proizvodi pružaju mnoštvo funkcija koje oživljavaju prezentacije poput moćnih ugrađenih zvučnika i povećanog nivoa osvetljenosti (do 4.200 lumena), visoke rezolucije (do Full HD 1080p) i izvanrednog kvaliteta slike (3LCD tehnologija) sa do tri puta svetlijim bojama[1]. Korisnici takođe imaju koristi i od visoko pouzdanih performansi i niskih troškova održavanja, usled dugog životnog veka lampe.

Ovi novi projektori nude fleksibilnost pri postavljanju i jednostavno se prenose od prostorije do prostorije. Dostupno je nekoliko mogućnosti za povezivanje sa drugim uređajima, poput bežične konekcije, kao i tehnologije preslikavanja ekrana uz Miracast na modelima EB-FH52 i EB-922F.

[1] Jačina boje (Colour Light Output) u najsvetlijem modu se merila u laboratoriji treće strane u skladu sa IDMS 15.4. Jačina boje će se razlikovati u odnosu na uslove upotrebe. Najprodavaniji Epsonovi 3LCD projektori u odnosu na 1-chip DLP projektore, bazirani na NPD prodajnim podacima za period od maja 2017 do aprila 2018.