Epson predstavlja nove bežične sisteme za prezentacije, koji rešavaju zastoje u povezivanju i unapređuju saradnju među zaposlenima

Sistemi ELPWP10 i ELPWP20 omogućavaju korisnicima brzo priključivanje i saradnju s bilo kojeg uređaja na bilo kom ekranu

Epson predstavlja nove bežične sisteme za prezentacije, koji rešavaju zastoje u povezivanju i unapređuju saradnju među zaposlenima

U trenutku kada se širom sveta pandemijska ograničenja lagano popuštaju a mnoga radna mesta ponovno otvaraju, kompanija Epson predstavlja dva bežična sistema za držanje prezentacija – ELPWP10 i ELPWP20 – za upotrebu u obrazovanju i poslovnim okruženjima. Oba rešenja omogućavaju bežičnu vezu sa bilo kojim ekranom ili projektorom putem bežičnih predajnika, aplikacije Epson iProjection ili Miracast, a izvor može biti bilo koji laptop ili mobilni uređaj. Za bezbednost je zadužena enkripcija AES-128.

ELPWP10 direktno povezuje bilo koji izvorni uređaj s određenim asortimanom Epson laserskih prikazivačkih uređaja, pri čemu je samo potrebno da korisnik spoji bežični predajnik sa svojim laptopom.  Drugi mobilni uređaji se mogu povezati i preko aplikacije iProjection.   

Uz ELPWP20, sadržaj se može bezbedno deliti sa bilo kojeg uređaja na bilo koju vrstu ekrana putem bežičnog prijemnika koji dolazi u paketu.  Kao i kod ELPWP10, ovo se postiže spajanjem bežičnog predajnika na laptop ili povezivanjem drugog mobilnog uređaja preko aplikacije iProjection ili Miracast.

Oba sistema, ELPWP10 i ELPWP20, omogućavaju prikaz sadržaja sa četiri različita uređaja istovremeno, zbog čega je deljenje sadržaja besprekorno.  

„U današnjim radnim okruženjima, deljenje sadržaja sa zasebnih uređaja je ključan faktor za ostvarivanje efikasnog rada, kao i mogućnost jasnog pregleda i saradnje na sadržaju na prikazima velikog formata. Kada se više izvornih uređaja koristi istovremeno, važno je da se oni mogu brzo i jednostavno birati i menjati. Naši novi sistemi za prezentacije omogućavaju sve ovo po pristupačnim i konkurentnim cenama”, kaže Kiran Sangera, menadžer za upravljanje proizvodima u kompaniji Epson Europe.

„U slučaju oba modela, korisnici mogu povezati do šest predajnika i prikazivati čak četiri različita sadržaja istovremeno. Brza i jednostavna veza znači da nećete gubiti vreme na sređivanje i raspetljavanje kablova, što je čest uzrok kašnjenja sastanaka ili prezentacija. Sada se korisnici mogu fokusirati na sam sadržaj prezentacija i s lakoćom razmenjivati ideje. Ovi uređaji zaista nisu mogli da dođu u boljem trenutku jer se sa popuštanjem mera zaključavanja zaposleni se vraćaju u kancelarije, a deca u školu.”

Za više informacija posetite https://www.epson.rs