Epson najavljuje svoj najnoviji i najekonomičniji POS štampač računa velike brzine za maloprodajne i ugostiteljske objekte

Kompanija Epson Europe je lansirala svoju najnoviju generaciju POS štampača računa serije T88 velike brzine koji su vodeću na tržištu.

Epson najavljuje svoj najnoviji i najekonomičniji POS štampač računa velike brzine za maloprodajne i ugostiteljske objekte

Epson najavljuje svoj najnoviji i najekonomičniji POS štampač računa velike brzine za maloprodajne i ugostiteljske objekte

Kompanija Epson Europe, vodeći proizvođač POS štampača računa [1], lansirala je svoju najnoviju generaciju POS štampača računa serije T88 velike brzine koji su vodeću na tržištu.

Novi POS štampač TM-T88VII, izgrađen na uspehu svojih prethodnika, pruža niz poboljšanja na polju dizajna, mogućnosti povezivanja, korišćenja i uticaja na životnu sredinu. Potpuno kompatibilan sa svojim prethodnicima T88V i T88VI, novi TM-T88VII je prilagođen zahtevima zauzetih maloprodajnih lanaca i ugostiteljskih objekata širom EMEAR regije.

Novi POS štampač uključuje mnoge ekološke prednosti, uključujući male margine otiska radi uštede papira, nisku potrošnju energije i smanjenje nivoa buke. Štampač je takođe kompatibilan sa ekološkim termalnim papirom bez fenola.

Kao vodeći fiksni projektor Epson POS štampača računa, novi TM-T88VII nudi najbržu brzinu štampanja dostupnu na današnjem tržištu sa velikom brzinom štampanja do 500 mm/s. Dodatne opcije uključuju višejezične funkcije, nove LED indikatore i automatsko bežično štampanje detalja o grešci. Takođe uključuje nagrađivanu i izuzetno pouzdanu Epson glavu za štampanje koja može da obezbedi preko 20 miliona redova ili 200 kilometara proizvodnje uz MTBF od 360.000 sati [2].   

TM-T88VII je potpuno kompatibilan sa postojećim T88V i T88VI softverima, a štampač zauzima isti prostor radne površine kao i prethodni modeli, što znači da preduzeća mogu brzo da se ažuriraju na novi štampač bez dodatnih troškova, prekida u radu ili potrebe da se promene dizajn ili zahtevi prostora na njihovim postojećim šalterima za maloprodaju.

Dostupan u crnoj i beloj boji, sa novim dizajnom gornjeg poklopca, Epson TM-T88VII može da se deli dinamički sa PC-POS terminalima, mobilnim uređajima i u cloudu. Uz integrisanu Ethernet vezu i USB, zajedno sa opcijama kao što su serijska veza, USB napajanje i Wi-Fi [3], ima fleksibilnost za povezivanje sa gotovo bilo kojim sistemom. Takođe olakšava štampanje iz veb aplikacija pomoću ePOS-Print® štampe kompanije Epson ili korišćenjem tehnologije serverske funkcije za direktno štampanje sa veba.

Roberto Peris, menadžer za proizvode, Epson Europe, dodao je: „Naš novi štampač računa TM-T88VII, izgrađen na uspehu T88 serija, idealan je za zauzete maloprodajne i ugostiteljske objekte širom EMEAR regije koji imaju mnogo šaltera i zahtevaju visoke performanse i pouzdano štampanje računa. Olakšali smo korisnicima ažuriranje postojećih štampača računa kako bi iskoristili nova poboljšanja u ponudi. TM-T88VII je vodeći industrijski i ekološki efikasan štampač sa visokim performansama dizajniran da pruži brzo i pouzdano štampanje u najzahtevnijim maloprodajnim i ugostiteljskim objektima“.

Novi TM-T88VII će biti dostupan širom EMEAR regije od 1. oktobra 2021. godine.

 

[1] Epson je na mestu broj 1 proizvođača POS štampača u Zapadnoj Evropi od 2013. godine. Epson sada drži 42% udela na tržištu termalnih štampača u Evropi. Izvor: IDC april 2021.

[2] Izračunato kao prosečno vreme između kvarova (MTBF).

[3] Potreban je opcionalni Wi-Fi hardverski ključ.