See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

WATCH VIDEO

Budite ispred konkurencije uz Epson poslovne inkdžet štampače

Epson inkdžet tehnologija za poslovne korisnike omogućava klijentima širom Evrope da prilagođavaju troškove štampanja svojim preduzećima i organizacijama. Odluku da laserski štampač zamenite Epson inkdžetom donećete lako jer njegova upotreba smanjuje opšte troškove, povećava produktivnost i smanjuje potrošnju energije.

Smanjite potrošnju energije i otpad uz Epson inkdžet štampač.

Značajno smanjite otpad i potrošnju energije prelaskom sa laserskog štampača na Epson inkdžet štampač. Ovi štampači proizvode i do 99% manje otpada2 i troše i do 96% manje energije u odnosu na laserske štampače3.

Brže i pouzdanije štampanje uz Epson inkdžet.

Zamenite laserski štampač Epson inkdžet modelom, kako biste uštedeli vreme i bili produktivniji. Epson inkdžet štampač je i do 3,5 puta brži4 u odnosu na laserski štampač i smanjuje održavanje i intervencije i do 98%5.

Otkrijte u kojoj meri možete da smanjite emisiju CO2 i potrošnju energije

Nezavisna testiranja su pokazala da Epson WorkForce Pro modeli koriste i do 96% manje energije u odnosu na laserske štampače i foto-kopir aparate3. Pomoću našeg kalkulatora otkrijte koliko možete da smanjite potrošnju energije i emisiju CO2.

SAZNAJTE VIŠE
WF-C5710DWF

Izvještaji za korisnika

Niža potrošnja energije, niži ukupni troškovi

Pomoću jednostavne alatke, kalkulatora „Ukupna cena posedovanja“, pregledajte koliku uštedu mogu da vam donesu proizvodi iz asortimana WorkForce Pro tokom svog radnog veka.

SAZNAJTE VIŠE

Gde kupiti

Treba vam pomoć da donesete odluku o izboru modela Epson inkdžet štampača? Pronađite najbliže Epson predstavništvo.

SAZNAJTE VIŠE

Usluga štampanja sa fiksnim troškovima koja vam omogućava da imate kontrolu

Pošto su vam za sve zadatke štampanja, bez obzira na njihov obim, troškovi niski i fiksni, Print365 vam pruža veću kontrolu i vidljivost štampanja i smanjuje brigu oko upravljanja njime. To je praktičan i jednostavan paket za štampanje sa kompletnim servisom, koji vam smanjuje intervencije, troškove i otpad.

SAZNAJTE VIŠE Print365
Print365 printer

Kontaktirajte nas već danas

Da biste dobili više informacija o asortimanu inkdžet poslovnih štampača, jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i Epson predstavnik će vas kontaktirati.

IMATE LI DODATNIH ZAHTEVA?
Polja sa oznakom * su obavezna

1Ušteda na osnovu cene po kolor stranici. Poređenje sa 10 najprodavanijih laserskih kolor štampača, sa brzinom štampanja između 1 i 30 stranica po minutu, u Zapadnoj Evropi i Centralnoj i Istočnoj Evropi onako kako ih definiše IDC tokom 12-mesečnog perioda koji se završio juna 2017. Podaci za cenu po stranici su uzeti iz izveštaja kompanije GAP intelligence za avgust 2017, a ona predstavlja prosečnu cenu u Nemačkoj, Francuskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu (uz vrednost u evrima kao što je navedeno u GAP izveštaju). Vrednosti kompanije Epson zasnovane na preporučenoj maloprodajnoj ceni XXL pakovanja mastila (obim štampe od 5000 stranica, prema metodu IEEE/ISO 24711/24712). Cena za konkurentske modele je bila najniža dostupna cena po stranici.

2Nezavisna testiranja su pokazala da Epson WorkForce Pro RIPS modeli proizvode i do 99% manje otpada u odnosu na laserske štampače i foto-kopir aparate. Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2017. godine, u poređenju sa izabranim konkurentskim uređajima, po zahtevu kompanije Epson.

3Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2017. godine, u poređenju sa izabranim konkurentskim uređajima, po zahtevu kompanije Epson. Modeli izabrani na osnovu podataka IDC-a o pet najprodavanijih modela globalno u kategoriji 11–20 A4 stranica u minutu i za A3 modele za kategoriju segmenta 2, kada se koristi samo po jedan tip svakog motora, uz dodatak uređaja A3 kompanije HP. Potrošnja energije izračunata u wH za 5 minuta štampanja, u poređenju sa laserskim štampačima i foto-kopir aparatima.

4Nezavisna testiranja su pokazala da Epson WorkForce Pro modeli su i do tri i po puta brže u odnosu na laserske štampače i kolor foto-kopir aparate za štampanje prve stranice. Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do aprila 2017. vreme štampanja prve stranice (FPOT) nakon cele noći neaktivnosti, u poređenju sa svim konkurentskim uređajima testiranim u vreme objavljivanja. Vreme štampanja prve stranice (FPOT) se računa nakon što je uređaj bio neaktivan tokom cele noći. Vreme se meri u sekundama, a ono obuhvata zagrevanje, obradu, izradu prikaza i izlaz jednostrane test datoteke na ležište.

5Nezavisna testiranja su pokazala da Epson WorkForce Pro RIPS modeli smanjuju vreme koje se provodi na intervencije i do 98% u poređenju sa laserskim štampačima i laserskim foto-kopir aparatima. Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2017. godine, u poređenju sa izabranim konkurentskim uređajima, po zahtevu kompanije Epson.