Budite ispred konkurencije uz Epson poslovne inkdžet štampače

Epson inkdžet tehnologija za poslovne korisnike omogućava klijentima širom Evrope da prilagođavaju troškove štampanja svojim preduzećima i organizacijama. Odluku da laserski štampač zamenite Epson inkdžetom donećete lako jer njegova upotreba smanjuje potrošnju energije, povećava produktivnost i smanjuje otpad.

Povećajte produktivnost

Uštedite vreme i budite produktivniji kada laserski štampač zamenite Epson inkdžet štampačem. Epson inkdžet štampač je i do 3,5 puta brži2 u odnosu na laserski štampač i smanjuje održavanje i intervencije i do 98%3.

Otkrijte u kojoj meri možete da smanjite emisiju CO2 i potrošnju energije

Nezavisna testiranja su pokazala da Epson WorkForce Pro modeli koriste i do 96% manje energije u odnosu na laserske štampače i foto-kopir aparate3. Pomoću našeg kalkulatora otkrijte koliko možete da smanjite potrošnju energije i emisiju CO2.

SAZNAJTE VIŠE
WF-C5710DWF

Proizvodi

Izvještaji za korisnika

Niža potrošnja energije, niži ukupni troškovi

Pomoću jednostavne alatke, kalkulatora „Ukupna cena posedovanja“, pregledajte koliku uštedu mogu da vam donesu proizvodi iz asortimana WorkForce Pro tokom svog radnog veka.

SAZNAJTE VIŠE

Gde kupiti

Treba vam pomoć da donesete odluku o izboru modela Epson inkdžet štampača? Pronađite najbliže Epson predstavništvo.

SAZNAJTE VIŠE

Usluga štampanja sa fiksnim troškovima koja vam omogućava da imate kontrolu

Pošto su vam za sve zadatke štampanja, bez obzira na njihov obim, troškovi niski i fiksni, Print365 vam pruža veću kontrolu i vidljivost štampanja i smanjuje brigu oko upravljanja njime. To je praktičan i jednostavan paket za štampanje sa kompletnim servisom, koji vam smanjuje intervencije, troškove i otpad.

SAZNAJTE VIŠE Print365
Print365 printer

Oblikujemo budućnost uz tehnologiju bez zagrevanja

Povećajte produktivnost i smanjite uticaj na životnu sredinu bez kompromisa.

Saznajte više

Kontaktirajte nas već danas

Da biste dobili više informacija o asortimanu inkdžet poslovnih štampača, jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i Epson predstavnik će vas kontaktirati.

IMATE LI DODATNIH ZAHTEVA?
Polja sa oznakom * su obavezna

1 Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2015. na zahtev kompanije Epson. Konkurentni modeli su izabrani među deset najpopularnijih prodavaca višenamenskih laserskih štampača u boji zasnovanih na podacima usluge IDC regiona EMEAR za 2015. u okviru kategorije laserskih A4 štampača u boji brzine 11–30 stranica u minutu. Potrošnja energije izračunata u wH za 5 minuta štampanja, u poređenju sa laserskim štampačima i foto-kopir aparatima.

2 Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2015. vreme štampanja prve stranice nakon cele noći neaktivnosti, u poređenju sa svim konkurentskim uređajima testiranim u vreme objavljivanja. Dodatne informacije potražite na adresi www.epson.eu/inkjetsaving.

3 Nezavisna testiranja su pokazala da Epson WorkForce Pro RIPS modeli smanjuju vreme koje se provodi na intervencije i do 98% u poređenju sa laserskim štampačima i laserskim foto-kopir aparatima. Prema testovima koje je sproveo BLI, tokom dva meseca do februara 2015. godine, u poređenju sa izabranim konkurentskim uređajima, na zahtev kompanije Epson. Dodatne informacije potražite na adresi www.epson.eu/inkjetsaving.